Life

Cine e Anastasia Soare, noul jurat de la iUmor. Are o afacere care îi aduce milioane de dolari

Cine e Anastasia Soare, al patrulea jurat de la iUmor. Care este business-ul care a îmbogățit-o, după ce a plecat din România.
21.10.2022 | 18:50
Cine e Anastasia Soare noul jurat de la iUmor Are o afacere care ii aduce milioane de dolari
Cine e Anastasia Soare, al patrulea jurat de la iUmor. Care este business-ul care a îmbogățit-o. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine e noul jurat de la iUmor, în vârstă de 65 de ani. Blondina are o afacere care îi aduce milioane de dolari și pentru care este recunoscută printre vedetele de la Hollywood, printre care se numără Kim Kardashian.

Cine e Anastasia Soare, al patrulea jurat de la iUmor. Care este business-ul care a îmbogățit-o

Anastasia Soare este cel mai nou jurat de la iUmor. Femeia de afaceri care a venit pe platourile de filmare cu bijuterii în valoare de peste 1 milion de dolari este foarte apreciată în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

S-a născut pe 28 decembrie 1956, dar a cunoscut celebritatea departe de România. A rămas orfană de tată pe când avea numai 12 ani. Mama sa, Victoria Barbu, deținea un atelier de croitorie, însă pasiunea nu i-a fost insuflată și fiicei sale.

Așa a ajuns vedeta să studieze arta și arhitectura în țara natală și apoi să plece peste Ocean, unde s-a angajat ca estetician la un salon de înfrumusețare din Los Angeles. Atunci și-a dat seama că nimeni nu pune mare accent pe sprâncene.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, Anastasia Soare a dezvoltat o tehnică de modelare a acestora în funcție de structura osoasă a feței. Noul jurat de la iUmor a închiriat o încăpere dintr-un salon din Beverly Hills, unde o perioadă destul de lungă a oferit tratamente faciale, epilare cu ceară și sculptarea sprâncenelor.

În anul 1997 și-a deschis prima afacere, un salon de înfrumusețare, printre primele sale cliente numărându-se top modelele Cindy Crawford, Naomi Campbell și Jennifer Lopez.

ADVERTISEMENT

În prezent, este fondatoarea brandului de frumusețe Anastasia Beverly Hills și deține peste 2.000 de magazine la nivel internațional. Potrivit Forbes, are o avere netă de 730 de milioane de dolari și se clasează pe locul 6 în topul celor mai bogați români.

Anastasia Soare, luată la roast de fiica sa

Anastasia Soare a fost căsătorită cu un căpitan de navă în perioada 1978 -1994. În timpul mariajului cu Victor Soare a venit pe lume o fată, care a primit la naștere numele Claudia. Bărbatul s-a sinucis în 2012, înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, femeia de afaceri, supranumită Regina Sprâncenelor, nu vorbește despre viața privată. Este extrem de mândră de fiica sa care este cunoscută pe numele de scenă Norvina. Tânăra a luat-o la roast pe celebra sa mamă în emisiunea iUmor.

„Am venit aici să-i fac un roast mamei mele. Sunt sigură că o să mă coste foarte mult… parcă văd că o să trebuiască să mă întorc acasă la economy class. Pentru un copil e normal să auzi: «Du-te să îți faci lecțiile», însă, eu nu puteam auzi asta…

În schimb, mi se spunea: «Du-te să-i faci o cafea lui Oprah». Era ciudat când spunea mama asta, mai ales pentru că Oprah bea ceai, nu cafea”, a povestit fiica Anastasiei Soare, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: