Life

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. A avut o relație cu Lia Bugnar, mai mare cu 22 de ani decât el

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Acesta a atras atenția nu numai prin reușitele sale, ci și prin relația pe care a avut-o cu actrița Lia Bugnar, mai mare cu 22 de ani decât el.
01.08.2022 | 10:55
Cine e Anghel Damian noul iubit al lui Theo Rose A avut o relatie cu Lia Bugnar mai mare cu 22 de ani decat el
Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Anghel Damian este un tânăr actor și regizor român. Acesta a intrat în atenția presei după ce s-a aflat că are o relație cu Theo Rose. S-a discutat, însă, și înainte despre viață amoroasă a acestuia, el iubindu-se cu o femeie mai mare cu 22 de ani.

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose

Anghel Damian este regizorul și scenaristul serialului Clanul de la Pro TV, în care joacă și actuala sa iubită. Mai mult, el chiar declara despre Theo Rose că a fost o surpriză pentru el și este o actriță foarte bună.

ADVERTISEMENT

Anghel Damian este unul dintre cei mai apreciați regizori și scenariști din țară, el fiind și cel care a scris scenele din serialul Vlad, unul dintre cele mai iubite de la Pro TV, producție în care a și jucat.

Acesta a avut un mare succes și cu un scurtmetraj numit Celed, care a fost văzut la Odense Film Festival și la Busan International Short Film Festival.

ADVERTISEMENT

Anghel Damian s-a iubit vreme de nouă ani cu actrița Lia Bugnar

Dar Anghel Damian nu a ținut primele pagini ale ziarelor doar cu reușitele sale. Acesta a creat o mare vâlvă după ce și-a început relația cu actrița Lia Bugnar.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 22 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se iubească vreme de nouă ani. După ce s-a afișat cu Theo Rose, înțelegem că relația dintre Anghel Damian și Lia Bugnar s-a terminat.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat, însă, și cu relația lui Theo Rose cu Alex Leonte, care au fost împreună cinci ani.

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au întâlnit pe platoruile de filmare, iar cel care a făcut primul pas a fost regizorul. „Nebunia tinereții” spunea el atunci, recunoscând, totuși, că se completează foarte bine cu actrița.

ADVERTISEMENT

„Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mai mulți oameni convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc.

Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc și nu văd în noi o diferență de 22 de ani.”, spunea actorul despre relația lui cu o femeie mai mare cu 22 de ani, conform Viva.

Acum, Anghel Damian, de 30 de ani, a adat-o uitării pe Lia Bugnar, după nouă ani împreună, și se iubește cu mai tânăra Theo Rose, de 24 de ani.

ADVERTISEMENT