News

Cine e bărbatul care a pierit în accidentul suspect de pe “drumul morții” din Vrancea. Ce i se întâmplase cu un an în urmă

Cine e bărbatul care a pierit în accidentul suspect de pe ”drumul morții” din Vrancea? Numele său era Cristian și avea 37 de ani.
18.03.2023 | 14:49
Cine e barbatul care a pierit in accidentul suspect de pe drumul mortii din Vrancea Ce i se intamplase cu un an in urma
Cine e bărbatul mort în Vrancea. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Cine e bărbatul care a pierit în accidentul de pe ”drumul morții” din Vrancea. Cristian avea 37 de ani și era director de școală din Tecuci. Anul trecut își luase adio de la fiul său într-un mod bizar, iar acum s-a izbit frontal de un TIR, astfel că polițiștii cred că ar putea avea de-a face cu o sinucidere.

Cine e bărbatul care a pierit în accidentul de pe ”drumul morții” din Vrancea?

Cristian, fost director de școală din Tecuci, și-a văzut sfârșitul pe ”drumul morții” din Vrancea după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un tir. Anchetatorii încearcă să afle dacă e vorba de un accident sau de sinucidere, pentru că mașina condusă de bărbat a intrat cu mare viteză în camionul condus de un cetățean turc.

ADVERTISEMENT

Accidentul fatal s-a produs la intersecția Ciorani cu Pufești, moment în care un alt camion s-a răsturnat, încercând să evite impactul cu autoturismul condus de șoferul din Tecuci, potrivit Observatornews.ro. Medicii ajunși la fața locului au constatat decesul bărbatului, care era mort în mașina făcută praf.

În urmă cu un an, bărbatul își lua adio pe Facebook de la fiul său, un mesaj de adio care lăsa să se înțeleagă că bărbatul urma să se sinucidă. Ulterior a susținut că cineva i-a spart contul de Facebook și a făcut o glumă proastă, însă modul în care a sfârșit acum bărbatul îi face pe anchetatori să creadă că e vorba totuși de o sinucidere.

ADVERTISEMENT

”Dragul meu băiat…te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv pentru o lume fără suferință. …Nu am fost în stare să fiu un tată bun pentru tine…Mami o să aibă grijă de tine și tati o să te vegheze de sus de la îngeri pentru tot restul vieții….Te iubesc dragul meu băiat!!!, scria atunci Cristian pe Facebook. După ce prietenii săi s-au alarmat, bărbatul a susținut că cineva i-a spart contul.

În cele din urmă, mesajul postat pe Facebook, farsă sau nu, s-a dovedit unul profetic, pentru că bărbatul din Tecuci a murit după impactul violent cu TIR-ul condus de un cetățean turc. ”Astăzi la ora 18.00 Saj Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 intersecția Ciorani cu Pufești,un autoturism și două tiruri implicate. La solicitare s-a deplasat două echipaje SAJ de urgență tip B 2,un echipaj SMURD de prim ajutor și în echipaj de descarcerare.

ADVERTISEMENT

La accident se identifică 3 victime, 2 cetățeni turci, șoferii tirurilor implicate conștienți care nu necesită îngrijiri medicale.Soferul autoturismului sex masculin, 37 ani, este a treia victimă incarcerat,fara semne vitale,cu leziuni incompatibile cu viața”, au transmis reprezentanții SAJ Vrancea. Așadar, pe lângă bărbatul decedat au fost mai fost două victime, șoferul TIR-ului care s-a lovit de mașina lui Cristian și șoferul unui al TIR, care s-a răsturnat încercând să evite moartea.

Vestea morții celui drag s-a răspândit printre prietenii și rudele lui Cristian, care sunt în stare de șoc după cele întâmplate. “Frățiorul meu iubit”, “Doamne… Condoleante si multa putere!”, “Dumnezeu să-l ierte și multă putere să treceți și peste acest necaz! Condoleanțe familiei îndurerate!”, “Am ramas fara cuvinte. Mult prea trist. Condoleanțe si cat mai multa putere sa treceti peste!”, “Odihna vesnica si voua alinare si putere””, sunt doar câteva dintre mesajele transmise pe internet.

ADVERTISEMENT

”Drumul morții” E85 e considerat singurul drum care leagă sudul României de Moldova şi conduce detașat în clasamentul drumurilor din țara noastră cu cei mai mulți morți pe șosele. Specialiștii spun că numărul crucilor de pe acest drum, amplasate acolo unde oamenii și-au găsit sfârșitul, e mai mare decât cel al bornelor kilometrice.

ADVERTISEMENT