Life

Cine e bărbatul care o face fericită pe Rocsana Marcu. E un cunoscut antrenor de fitness

09.06.2020 | 17:06
Cine e barbatul care o face fericita pe Rocsana Marcu E un cunoscut antrenor de fitness
Rocsana Marcu are o relație specială cu antrenorul Dănuț Tureacă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Rocsana Marcu a vorbit la Teo Show despre unul din cei mai minunați oameni din viața sa, Dănuț Tureacă, bărbatul care o ajută să se mențină în formă.

Rocsana Marcu, menținută în formă de antrenorul Dănuț Tureacă

Vedeta spune că Dănuț este cel pe care l-ar împărți cu orice femeie. Mai în glumă, mai în serios, fosta prezentatoare de la Antena Stars a mărturisit în direct la Kanal D că relația cu antrenorul de fitness este una specială, dar nu poate fi vorba sub nicio formă despre iubire. Poate cel mult despre atracție fizică.

ADVERTISEMENT

Dănuț i-a atras atenția și lui Teo Trandafir, pe care Rocsana l-a recomandat cu căldură, spunându-i că o admiră foarte mult și cu siguranță nu îi va cere niciun ban pentru masaj.

Blondina nu vrea un bărbat sărac: „Ar fi frustrat lângă mine”

Rocsana a vorbit la Teo Show despre viața ei și a spus că nu e pregătită să aibă o relație serioasă cu nimeni.

ADVERTISEMENT

De când s-a lansat în muzică, această profesie îi ocupă cel mai mult din timp, iar în rest îi place să fie alături de fetițele sale.

Vedeta a spus că niciun bărbat nu ar rezista alături de ea.  Blondina, întrebată cum ar trebui să fie omul ideal pentru ea, a afirmat că nu o deranjează dacă ar avea burtică și că ar putea fi chiar și cu 10 ani mai mare decât ea.

ADVERTISEMENT

Referitor la starea financiară pe care ar trebui s-o aibe bărbatul visurilor sale, acesta ar trebui să fie cât de cât realizat: „Ar fi frustrat lângă mine și nu aș vrea asta. Să aibă și el, să ne permitem să facem lucruri împreună”.

Fosta prezentatoare de televiziune a mai spus că îi este foarte bine singură și că e conștientă că nu își va găsi repede vreun partener de viață.

ADVERTISEMENT
Tags: