Simona Halep

Cine e bărbatul căruia Simona Halep i-a pus inimioare pe Instagram. Tatăl lui e milionar de top din Tulcea

03.11.2018 | 22:13
Cine e barbatul caruia Simona Halep ia pus inimioare pe Instagram Tatal lui e milionar de top din Tulcea
Cine e bărbatul căruia Simona Halep i-a pus inimioare pe Instagram

Simona Halep a postat sâmbătă seara o imagine pe Instagram în care apare alături de un bărbat căruia i-a pus inimioare pe respectiva rețea de socializare. Nu este vorba despre un iubit însă, ci de unul dintre verii săi, Iotis Pufleanu. 

Iotis Pufleanu este fiul omului de afaceri Dumitru Pufleanu

Dumitru Pufleanu este un prosper om de afaceri din Tulcea, care deține hotelul Maryotis (trei stele) situat la numai 500 de metri de cea mai apropiată plajă din Constanța, dar și alte două firme de produse lactate. Numele hotelului provine chiar de la cei doi copii ai săi, Marina și Iotis. Dumitru Pufleanu este născut în comuna Stejaru, la fel ca Simona Halep.

În 2014, familia Pufleanu a trecut prin momente mai puțin plăcute, când o persoană neidentificată i-a incendiat mașina tatălui lui Iotis, un Mercedes ML. Dumitru Pufleanu a negat faptul că acest act ar fi fost unul intenționat, iar ulterior anchetatorii i-au dat dreptate. În acea seară, pe lângă bolidul familiei Pufleanu, au mai fost incendiate alte trei mașini de pe aceeași stradă.

Cine e bărbatul căruia Simona Halep i-a pus inimioare pe Instagram
Cine e bărbatul căruia Simona Halep i-a pus inimioare pe Instagram
Familia Pufleanu și Simona Halep
Familia Pufleanu și Simona Halep

Simona Halep a intrat în vacanță

Simona Halep, care va încheia anul 2018 pe primul loc în clasamentul WTA, a intrat în vacanță. Sportiva noastră a încheiat sezonul competițional cu multe probleme de ordin medical, care i-au adus eliminări din primele tururi la US Open, Wuhan și Beijing. Totodată, Halep nu a putut lua partea nici la Turneul Campioanelor din pricina problemelor pe care le are cu spatele.

A fost însă un an reușit pentru Simona per total, care a bifat primul său turneu de Mare Șlem din carieră, impunându-se la Roland Garros. Sportiva în vârstă de 27 de ani s-a impus totodată la turneele de la Shenzhen și de la Montreal.

Simona Halep a câștigat din tenis în acest an aproximativ 6,4 milioane de dolari, fără a lua în calcul contractele de publicitate sau cel de sponsorizare cu brandul Nike, căruia i s-a alăturat din luna februarie.