News

Cine e bărbatul din Suceava care și-a bătut cu sălbăticie copilul. A făcut pușcărie pentru că și-a violat fiica

09.02.2021 | 21:55
Cine e barbatul din Suceava care sia batut cu salbaticie copilul A facut puscarie pentru ca sia violat fiica
Cine e bărbatul din Suceava care și-a bătut cu sălbăticie copilul. A făcut pușcărie pentru că și-a violat fiica. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încep să apară noi detalii despre bărbatul din Suceava care și-a bătut cu sălbăticie copilul de doar 7 ani. Se pare că individul este un personaj recidivist, cu mai multe infracțiuni comise de-a lungul ultimilor ani.

Acest cetățean, care a fost filmat în timp ce își lovește fără milă copilul, a făcut 8 ani de închisoare după ce și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 14 ani, de față cu frații acesteia. Același individ a mai fost suspect și pentru violul comis asupra altei minore.

ADVERTISEMENT

Bărbatul recidivist a fost ridicat marți de polițiști din locuința sa din comuna Frumosu și reținut pentru următoarele 24 de ore.

Cine e bărbatul din Suceava care și-a bătut cu sălbăticie copilul

Cazurile de violență asupra minorilor din România se înmulțesc de la o zi la alta. După cazul deosebit de grav de la Deva, în spațiul public au apărut imagini cu un alt copil, de 7 ani, care este rupt în bătaie de tatăl său.

ADVERTISEMENT

Individul care agresează un băiețel din Suceava nu se află la prima abatere. Presa locală notează că tatăl agresor a ieșit din închisoare în 2019, unde a ispășit o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru viol asupra fiicei sale vitrege.

Potrivit MonitorulSV, la vremea respectivă, ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a relevat faptul că ”în intervalul august – 16 septembrie 2013, prin constrângere fizică şi morală, inculpatul M.M. a întreţinut cu fiica sa vitregă, în vârstă de 14 ani, trei raporturi sexuale normale, două dintre acestea având loc în prezenţa copiilor săi minori în vârstă de 6 ani, respectiv 7 ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul agresor din Suceava, acuzat de un alt viol, asupra unei fetițe de 11 ani

Agresorul din Suceava a mai fost cercetat pentru o faptă similară în urmă cu mai mulţi ani, victima de atunci fiind o fetiţă în vârstă de 11 ani, o minoră dintr-o relaţie anterioară a soţiei sale. În acel caz, însă, anchetatorii nu au reuşit să strângă suficiente probe pentru a-l pune sub acuzare.

Revoltător este faptul că, în cazul de față, mama copiilor, care a asistat pasivă la scenele de o violență extremă asupra băiatului, a spus polițiștilor că nu își aduce aminte de acest episod, petrecut în luna ianuarie, refuzând să depună plângere împotriva bărbatului.

ADVERTISEMENT

Pe numele individului din Suceava a fost deschis totuși un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili data exactă a agresiunii și dacă astfel de episoade au mai avut loc în respectiva familie.

ADVERTISEMENT
Tags: