Life

Cine e Big Tima, românul care spune că e “fiul nelegitim” al Regelui Charles. Care este numele său real

Big Tima este românul care spunea că ar fi ”fiul” Regelui Charles. Cine este însă bărbatul și care este numele lui real? Fanii lui vor avea o surpriză plăcută.
07.04.2023 | 17:16
Cine e Big Tima romanul care spune ca e fiul nelegitim al Regelui Charles Care este numele sau real
Cine e Big Tima, românul care spune că e "fiul" Regelui Charles. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vă mai amintiți de Big Tima? Bărbatul a ajuns în atenția presei în urmă cu aproape doi ani de zile. El a spus că este ”fiul” nelegitim al Regelui Charles. De aici, numeroase reacții, dar și comentarii au început să curgă, având în vedere gestul său.

Povestea lui Big Tima, românul care spune că e “fiul” Regelui Charles

Într-un clip video postat pe TikTok în vara lui 2021, Big Tima se afla la poarta Palatului Buckingham. Imaginile au devenit virale, în condițiile în care românul spunea că este fiul Regelui Charles și i-a cerut acestuia să îl recunoască în mod oficial.

ADVERTISEMENT

”Father! Papa! Help! (…) Prințul Charles a avut o relație amoroasă cu mama mea!”, spunea Big Tima în filmarea respectivă, care de altfel a devenit virală și a adunat milioane de vizualizări, dar și numeroase comentarii în ultimii doi ani de zile.

Și totuși cine este bărbatul? Big Tima este numele de scenă. În realitate, Cristian Fideuan nu a vrut decât să facă o farsă. Pentru a aduna un număr record de vizualizări, acesta s-a străduit vreme de două săptămâni să realizeze videoclipul care de altfel a devenit și viral. 

ADVERTISEMENT

Iar experiențele sale nu se opresc doar aici. Anterior filmulețului de la porțile Palatului Buckingham, Big Tima a mai avut și alte evenimente remarcabile. Acesta a mers spre exemplu la sediul MI5. Acolo, bărbatul și-a depus CV-ul pentru a deveni spion.

Cristian Fideuan vine la Românii au talent

Anterior, într-un alt clip video care a strâns numeroase vizualizări pe TikTok, bărbatul a vizitat reședința lui Boris Johnson din Downing Street 10. La acel moment, acesta își exercita funcția de premier al Marii Britanii, astfel că imaginile au fost apreciate de publicul larg.

ADVERTISEMENT

Printre altele, românul a devenit din ce în ce mai apreciat pe platforma TikTok. Acesta are un conținut generos, care stârnește amuzamentul oricui. Big Tima postează clipuri amuzante, dar și diferite farse. Scopul este evident, adunarea cât mai multor distribuiri și aprecieri.

Astfel, cu ajutorul conținutului său, românul a reușit să adune mai bine de 417.000 de urmăritori. Și nu ar fi exclus ca numărul lor să crească în continuare, având în vedere succesul înregistrat.

ADVERTISEMENT

Iar pentru cei care vor să îl revadă, acest lucru va fi posibil chiar în această seară. Big Tima vine la Românii au talent. Astfel, în ediția de vineri, 7 aprilie, a emisiunii, oricine îl va putea urmări. Românul promite un număr aparte, dar și hohote de râs în următoarele ore.

ADVERTISEMENT