Life

Cine e Bogdan Nicolai de la Cronica Cârcotașilor. Ce studii are și unde a mai lucrat

Cine e Bogdan Nicolai de la Cronica Cârcotașilor. Ce rubrică prezintă în faimoasa emisiune și unde a terminat studiile.
15.09.2022 | 15:31
Cine e Bogdan Nicolai de la Cronica Carcotasilor Ce studii are si unde a mai lucrat
Cine e Bogdan Nicolai de la Cronica Cârcotașilor. Foto: Colaj Fanatik / capturi Youtube
ADVERTISEMENT

La Cronica Cârcotașilor a apărut o surpriză în sezonul cu numărul 46! Este vorba despre un nou membru al echipei de la Prima TV, Bogdan Nicolai.

Cine e Bogdan Nicolai de la Cronica Cârcotașilor. Ce studii are

În echipa emisiunii Cronica Cârcotașilor a venit un nou membru. Mai precis, este vorba despre Bogdan Nicolai, care nu este deloc străin de lumea televiziunii.

ADVERTISEMENT

Noul membru al emisiunii care a ajuns deja la sezonul cu numărul 46 a apărut încă de ieri, cu o rubrică nouă. Prezentatori sunt Ioana Petric şi Codruţ Kegheş.

Bogdan Nicolai are în cadrul emisiunii o rubrică inspirată din proiectul său din online, Săptămână pierdută, un proiect bazat pe satiră.

ADVERTISEMENT

Acesta a avut mult succes în mediul online cu emisiunea sa online, strângând pe Tiktok 33 de milioane de vizualizări.

Bogdan Nicolae de la Cronica Cârcotașilor are experiență în radio și televiziune. El a absolvit Facultatea de jurnalism de la Universitatea din București.

ADVERTISEMENT

În trecut, a fost scenaristul de la Vocea României și director de programe la MTV. De asemenea, el a prezentat și matinalul de la ProFM.

Acesta a mai avut și o emisiune numită Los bandidos la Smart FM și a moderat și emisiunea Clubul de seară de la Europa FM.

ADVERTISEMENT

Ce spune Bogdan Nicolai despre noul său post de la Cronica Cârcotașilor

Bogdan Nicolai este foarte entuziasmat să apară în emisiunea Cronica cârcotașilor și a precizat că este fericit să facă parte din „armata puternică” de la Prima TV.

De asemenea, el a mai spus că este pregătit „să lupte” împotriva acelor care „ne fac să simțim că trăim într-o Românie rămasă pe loc”.

„Este un show online care îşi propune să schimbe reflexele sociale greşite cu ajutorul satirei.

Ţinta mea stă, în permanenţă, pe formatorii de tradiţii şi obiceiuri grobiene, pe cei care ne fac adesea să simţim că pierdem săptămâni, luni, ani într-o Românie rămasă pe loc.

Am fost bucuros să mă înrolez în armata mereu puternică a «Cronicii» pentru că avem acelaşi scop şi aceleaşi arme”, a spus el, potrivit Pagina de Media.

ADVERTISEMENT
Tags: