Life

Cine ar fi câștigătorul show-ului Insula de 1 milion. Am aflat marele secret de la Kanal D!

Am aflat cine ar fi câșigătorul show-ului Insula de 1 milion! Filmările emisiunii de la Kanal D s-au încheiat deja, iar noi avem detaliile.
04.06.2024 | 16:15
Cine ar fi castigatorul showului Insula de 1 milion Am aflat marele secret de la Kanal D
Câștigătorul Insula de 1 milion a fost decis. Foto: Kanal D/ Montaj foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Câștigătorul show-ului Insula de 1 milion, emisiunea difuzată de Kanal D, se știe deja! Filmările s-au încheiat înainte de Paște! FANATIK dezvăluie secretul bine păzit de producătorii concursului care a rivalizat cu Survivor, nereușind, însă, să cucerească publicul așa cum s-a întâmplat cu alte formate de succes de la Kanal D.

Cine ar putea fi câștigătorul de la Insula de 1 milion

Nouă concurenți au mai rămas în emisiune (pe TV). Dintre ei, noi știm deja cine ar fi câștigătorul Insula de 1 milion. Ar putea fi vorba despre o reală surpriză! O femeie se pare că și-ar fi adjudecat premiul pus în joc de postul turc, unul destul de consistent: 1.000.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele vin cu bomba începutului de vară în televiziune. Celebra pagină de Instagram anunță, în exclusivitate pentru FANATIK, că este posibil ca Argentina Rusalina Korobian, femeia de aproape 50 de ani, să fi câștigat premiul mult râvnit!

Argentina s-a fălit în sat că un milion de lei a câștigat!

Potrivit informațiilor obținute de Vipere, transmise către FANATIK, Argentina ar fi fost împreună cu doi băieți în finala concursului care s-a filmat în Republica Dominicană. Tot în țara latino-americană s-a produs și Survivor All Stars, o producție care a avut un real succes, spre deosebire de emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Conform unei înțelegeri făcute între cei rămași în competiție, persoana care urma să câștige trebuia să organizeze o petrecere la ea acasă, lucru pe care, așa cum reiese din imaginile primite de FANATIK, Argentina l-ar fi făcut.

Se știe, de altfel, faptul că femeia deține o pensiune în satul din care provine, Toaca, județul Mureș, unde s-a lăsat, recent, cu foc de artificii și bairam în cinstea victoriei sale de la Insula de 1 milion.

ADVERTISEMENT

La petrecerea care a avut loc în noaptea de 1 spre 2 iunie 2024 (weekend-ul trecut) au fost prezenți mai mulți foști concurenți din show-ul de la Kanal D.

Jocuri dure în show-ul care n-a cucerit publicul

Așa cum precizam în rândurile de mai sus, emisiunea se apropie cu pași repezi de deznodământ. Pe micile ecrane, telespectatorii îi pot vedea pe ultimii rămași în show.

ADVERTISEMENT

Marea finală va fi difuzată săptămâna viitoare, pe 15 iunie, de la ora 21:00. În episoadele recente, Georgiana, Nicoleta, Denis și Vikingu au părăsit competiția în urma luptei pentru resursele de energie. Szilard a făcut jocurile sâmbătă și duminică. Bărbatul devenise cel mai puternic și bogat om de pe insulă, fix de ziua lui. Tânărul a decis să intre în luptă alături de Georgiana, Denis și Vikingu pentru câștigarea primei probe, una extrem de dificilă.

„Am dat maximum din mine. Am tras cât am putut. Am folosit tehnicile cele mai potrivite, cele mai la îndemână care mi-au venit atunci pe moment. Nu obișnuiesc să mă uit în stânga, dreapta, la ce fac participanții. De data asta trebuie să recunosc că fără să vreau, cu privirea periferică, o vedeam pe Georgiana lângă mine. Aș putea spune că m-am simțit ca o pradă vânată”, a declarat Szilard la finalul primului joc din episodul de sâmbătă, 1 iunie 2024, când în România, Argentina celebra victoria din finală.

Cine este, însă, Argentina, câștigătoarea Insula 1 de milion? Femeia are 49 de ani, e din județul Mureș, însă s-a stabilit în Cluj, și e de profesie administrator. În trecut, blondina a practicat atletismul. A participat, de asemenea, la mai multe maratoane. Argentina e pasionată, printre altele, și de zumba.

 

 

ADVERTISEMENT