Life

Cine e Daiana, noua concurentă de la Mireasa. Tânăra de 25 de ani a creat deja primele șicane

Cine e Daiana, noua participantă a show-ului Mireasa. Cum a fost primită blondina de ceilalți candidați de la Antena 1.
08.02.2023 | 00:20
Cine e Daiana noua concurenta de la Mireasa Tanara de 25 de ani a creat deja primele sicane
Cine e Daiana, noua participantă a show-ului Mireasa. Cum a fost primită de ceilalți candidați de la Antena 1. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Cine e noua concurentă a emisiunii matrimoniale moderate de Simona Gherghe. Tânăra de 25 de ani a creat deja primele șicane, după ce prezentatoarea a anunțat că va petrece prima noapte în casa bărbaților.

Cine e Daiana, noua participantă a show-ului Mireasa. Cum a fost primită de ceilalți candidați de la Antena 1

Daiana a fost primită cu brațele deschise de ceilalți participanți de la Mireasa, Dima oferindu-se să doarmă pe canapea. Dezvăluirea a fost făcută de un alt concurent care a subliniat că Sabrina i-ar fi interzis să o cunoască.

ADVERTISEMENT

„Sabrina nu a zis nimic, eu m-am oferit singur să dorm pe canapea pentru ca ceilalți să poată să o cunoască”, a mărturisit Dima, care se află într-o relație în momentul de față, conform spynews.ro.

Băieții au părut foarte interesați să afle cât mai multe lucruri despre noua candidată de la Antena 1, care este originară din Bistrița. Născută în zodia scorpion și o fire foarte pozitivă, veselă, copilăroasă, tânăra declară că viața sa a fost mereu simplă.

ADVERTISEMENT

„Îmi place foarte mult să mă plimb, să fac exerciții, să ies la alergat. Îmi place să ies la plajă”, a spus Daiana în emisiunea de la Antena 1.

Ce așteptări are Daiana de la partenerul de viață

Noua concurentă de la Mireasa s-a născut în România, însă a plecat peste hotare de la o vârstă fragedă.  La 5 ani a ajuns în Spania cu familia sa, liceul și facultatea fiind finalizate în Olanda, unde a plecat la 15 ani.

ADVERTISEMENT

A lucrat ca ospătar și a fost inclusiv manager la un magazin, participanta din sezonul 7 declarând că este foarte ambițioasă. Tânăra își dorește un viitor mai bun alături de un partener de viață care să fie atent cu ea.

„Nu este o problemă dacă a mai fost căsătorit, are copii. Atâta timp când îl iubesc și mă iubește trecutul e în urmă”, a afirmat Daiana care a avut prima relație amoroasă la 16 ani.

ADVERTISEMENT

Blondina a pus capăt legăturii din cauza infidelității partenerului de viață. Ulterior, s-a iubit cu un cunoscut bărbat din Bulgaria, însă nici această poveste de dragoste nu a avut un final fericit.

ADVERTISEMENT