Life

Cine e, de fapt, Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei Sezon 3

13.07.2020 | 08:47
Cine e de fapt Cristina Mihaela Dorobantu noua prezentatoare de la Puterea Dragostei Sezon 3
Cine e, de fapt, Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei Sezon 3. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoare a show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”. Frumoasa șatenă va moderat sezonul cu numărul 3, înlocuind-o pe îndrăgita vedetă Andreea Mantea la cârma emisiunii de la Kanal D.

Pentru cei care nu o cunosc pe noua realizatoare, Cristina Mihaela Dorobanțu și-a început cariera în televiziune în urmă cu puțin timp, după ce a ajuns în finala „Bravo, ai stil!”. Aceasta a fost rampa de lansare de care a avut nevoie pentru a ajunge unde este acum.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 29 de ani a avut primul job pe micile ecrane odată cu emisiunea „Panorama” unde era co-prezentatoare și dezbătea subiecte legat de show-ul de stil de la Kanal D unde a reușit să se facă remarcată. Ulterior, avea să prezinte rubrica „Secrete între fete”, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Cine este noua prezentatoare Puterea Dragostei. Cristina Mihaela Dorobanțu nu este străină de TV

Cristina Mihaela Dorobanțu a acumulat experiență datorită ultimelor proiecte, în ultima vreme putând fi văzută în calitate de prezentatoare a emisiunii „Îmi place dansul” unde coleg i-a fost Victor Slav. La vremea respectivă vedeta spunea că a învățat multe de la fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a terminat studiile Facultății de Drept, însă de mică și-a dorit să lucreze în televiziune. Modelul după care s-a ghidat fosta concurentă „Bravo, ai stil!” a fost prezentatoarea Simona Pătruleasa, Cristina Mihaela Dorobanțu mărturisind că și-ar fi dorit să fie la pupitrul știrilor.

„O admir foarte mult pe Simona, cred că este un exemplu pentru foarte multe tinere care aspiră la o carieră în televiziune. Mi-ar fi plăcut să fiu şi la ştiri, admir spectacolul televiziunii, în general”, a declarat noua prezentatoare „Puterea Dragostei” în urmă cu ceva timp pentru okmagazine.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu vedeta a povestit că iubește ceea ce face și se simte excelent în echipa de la Kanal D, postul de televiziune care i-a oferit rampa de lansare odată cu participarea la emisiunea de modă „Bravo, ai stil!”. Cristina Mihaela Dorobanțu are planuri mari de viitor, în următorii 5 ani văzându-se tot în televiziune.

Finalista Bravo, ai stil!, despărțire după 6 ani de relație

Cristina Mihaela Dorobanțu a surprins pe toată lumea când a declarat că se desparte de iubitul ei, Mihai. Mulți se așteptau ca în vara aceasta cei doi să ajungă în fața altarului, tânăra mărturisind în repetate rânduri că partenerul ei de viață abia așteaptă asta.

ADVERTISEMENT

Finalista „Bravo, ai stil!” se pare că a pus cariera pe primul loc, iar drumurile lor s-au despărțit după 6 ani de relație, în ciuda faptului că spunea în trecut că bărbatul este sufletul ei pereche și o completează în toate. Mai mult decât atât, aceasta a trecut despre despărțire și deja iubește din nou având o relație cu un milionar din Cluj.

„După șase ani de relație, viața a decis ca eu și Mihai să mergem pe drumuri diferite. Rămânem prieteni și ne respectăm reciproc. Separarea noastră s-a petrecut cu ceva timp în urmă, iar la acel moment nu am simțit nevoia să fac publică hotărârea despărțirii noastre.

Acum, privesc încrezătoare spre viitor și, cu siguranță, viața mă va surprinde”, spunea vedeta la scurt timp după despărțirea de iubitul ei, în mediul online unde a postat o imagine alături de acesta.

 

ADVERTISEMENT