Life

Cine e, de fapt, Florica Boboi, presupusa câștigătoare Chefi la Cuție, sezon 10. Din ce face bani

Cine e, de fapt, Florica Boboi, cea despre care se spune că va fi câștigătoarea de la Chefi la Cuție, sezon 10. Cu ce se ocupă.
26.11.2022 | 10:20
Cine e de fapt Florica Boboi presupusa castigatoare Chefi la Cutie sezon 10 Din ce face bani
Cine e, de fapt, Florica Boboi, presupusa câștigătoare Chefi la Cuție, sezon 10. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Cine este Florica Boboi, presupusa câștigătoare de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea are o poveste de viață impresionantă.

Cine e, de fapt, Florica Boboi, presupusa câștigătoare Chefi la Cuție

Concurenta de la emisiunea Chefi la cuțite  face bani chiar din această activitate, ea fiind bucătăreasă și organizatoare de evenimente la Paris.

ADVERTISEMENT

Florica a plecat din țară acum 20 de ani și a ajuns la Viena, unde a muncit în agricultură câte 20 de ore pe zi. După Viena, concurenta de la Chefi la cuțite a mers în Italia și abia apoi a rămas în Paris, acolo unde are și o afacere.

În Italia a început aceasta să învețe meserie pentru că patronii la care lucrau acolo au deschis un restaurant.

ADVERTISEMENT

Apoi, aceasta a vrut să lucreze în restaurant și a făcut un curs specializat la Torino, și a luat locul unui bucătar de la restaurantul de fructe de mare.

Dar Florica avea să ia viața de la capăt pentru că situația financiară a familiei sale nu era deloc bună.

ADVERTISEMENT

Astfel, presupusa câștigătoare de la Chefi la cuțite și soțul ei au decis să se mute în Paris, unde aceasta a trebuit să o ia de la zero pentru că nu știa limba franceză.

Florica Boboi a fost femeie de serviciu. Cum a ajuns să aibă propria afacere

Florica s-a angajat inițial ca femeie de serviciu și a mărturisit că se gândea constant la bucătărie și până la urmă a ajuns să lucreze într-un restaurant francez, unde în doar o lună a reușit să devină șefa.

ADVERTISEMENT

„Acolo am început să lucrez iar ca femeie de serviciu, pentru că nu știam limba franceză ca să mă angajez într-un restaurant.

Dar nu era locul meu la curățenie, gândul meu tot la munca în bucătăria unui restaurant era. Soțul meu se opunea însă, pentru că voia să stau acasă sâmbăta și duminica”, a povestit ea la Antena 1.

După ce a lucrat timp de cinci ani la restaurantul franțuzesc, cu multe sacrificii, pentru că nu era niciodată în weekend acasă, Florica Boboi și soțul ei și-au deschis propria afacere, o firmă de catering și organizare de evenimente pentru comunitatea românilor din Paris.

„N-a fost deloc ușor, fiind măritată, cu copii, pentru că știm bine că bucătăria cere foarte multe sacrificii.

Timp de doi ani, eu nu mi-am petrecut weekendurile cu familia. Dar după doar o lună la un restaurant francez, am ajuns șefa angajaților din bucătărie”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT