Life

Cine e, de fapt, mama lui Mihai Petre. Ea este femeia căreia îi datorează totul

Cine e, de fapt, mama lui Mihai Petre. Ea este femeia căreia îi datorează totul. Coca Petre își iubește foarte mult familia și este mereu alături de cei dragi.
02.09.2022 | 19:17
Cine e de fapt mama lui Mihai Petre Ea este femeia careia ii datoreaza totul
Cine e, de fapt, mama lui Mihai Petre. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Toată lumea îl știe pe Mihai Petre, dar puțini sunt cei care știu cine este mama sa, Coca Petre. Dansatorul îi datorează totul femeii care i-a dat viață.

Cine e, de fapt, mama lui Mihai Petre

Coca Petre, mama lui Mihai Petre, are 65 de ani și își petrece timpul alături de fiul și fiica sa, dar și de nepoți.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Asia Express 2021 mai are o soră, Alina Campigotto. Mama lor este cea care i-a îndrumat pe cei doi către dans, după cum a povestit Mihai Petre la un moment dat.

Fostul jurat de la Românii au talent s-a apucat de dans la 12 ani. Inițial, nu a fost pasionat de acest domeniu.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, Mihai Petre făcea karate. Programul de la școală nu-i permitea să practice prea des această artă marțială.

Astfel, Coca Petre a insistat ca fiul ei să meargă la dans pentru a-și consuma energia. Acest lucru s-a dovedit a fi unul foarte bun pentru Mihai Petre, care practică de ani buni dansul de performanță.

ADVERTISEMENT

“Am început la 12 ani, destul de târziu, mama m-a îndreptat spre dans. Aproape că m-a dus cu forța, pentru că făceam karate și nu prea îmi plăcea ideea de dans.

Dar pentru că programul de la școală nu mai îmi permitea să merg la karate și trebuia să fac ceva cu energia mea, mama a insistat să merg la dans și bine a făcut!

ADVERTISEMENT

Căci iată, tot ce am în viața asta, practic a izvorât de acolo, de la dansul de performanță și de la dans în general, pe care îl iubesc.

E o formă de comunicare fantastică, care aduce oamenii împreună și care îi bucură.”, a declarat Mihai Petre pentru Libertatea, în 2018.

Coca Petre este activă în mediul online

Coca Petre este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează regulat imagini cu copiii și nepoții săi.

Femeia este tare mândră de familia ei și nu ezită să exprime acest lucru pe rețelele sociale.

“Ai mei…mândră tare”, “Mereu lângă voi”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care mama lui Mihai Petre le scrie în dreptul imaginilor cu copiii și nepoții săi.

ADVERTISEMENT
Tags: