Fotbal international

Cine e fata care a intrat pe teren în timpul finalei. Pozele cu ea au înnebunit Internetul. Galerie Foto

02.06.2019 | 00:26

În timpul reprizei secunde a finalei UEFA Champions League de pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, câştigată de Liverpool cu scorul de 2-o în faţa lui Tottenham, s-a petrecut un episod mai puţin obişnuit pentru un asemenea eveniment major, la care, în mod normal, există un dispozitiv de securitate inclusiv în apropierea terenului foarte bine pus la punct.

Cine este fata care a intrat pe teren în timpul finalei Champions League

Incidentul a făcut deliciul fanilor prezenţi în tribune, pentru că telespectatorii nu au putut vedea decât fugar sau unii chiar deloc ceea ce se petrecea pe teren, datorită regulilor FIFA şi UEFA, care interzic focalizarea camerelor spre astfel de situaţii. Pe teren a reuşit să pătrundă o fată blondă, îmbrăcată în negru, care a lăsat bluza în careul lui Alisson, suvenir pentru portarul lui Liverpool şi a apucat să alerge câteva secunde într-un costum de baie întreg, pe care scria pe negru cu fond alb Vitality Uncensored, o reclamă la un site pentru adulţi.

Fata care a intrat pe teren în timpul finalei Champions League se numeşte Kinsey Wolanski şi este prietena americanului de origine rusă Vitali Zdorovevski, care a creat acest canal pe Youtube. De altfel acesta a şi scris imediat pe contul său câteva cuvinte de apreciere pentru reuşita partenerei sale. El însuşi a făcut ceva similar în 2014, intrând pe teren în timpul finalei CM din Brazilia, Germania – Argentina şi încercând să îl sărute pe jucătorul nemţilor, Benedikt Howedes. Se pare că isprava iubitei sale l-a determinat brusc pe Vitali să o ceară de nevastă!

Fata care a intrat pe teren în timpul finalei Champions League. Cererea în căsătorie a venit imediat
Tags: