News

Cine e femeia din Italia care a aruncat în aer două bancomate din Constanța. Face parte din Mafie

O femeie din Italia e creierul din spatele bancomatelor aruncate în aer în Constanța, nu mai puțin de două în ultimele zece zile.
29.11.2022 | 22:57
Cine e femeia din Italia care a aruncat in aer doua bancomate din Constanta Face parte din Mafie
Femeia din Mafie care a aruncat în aer bancomate. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Complicele acesteia ar fi un român, potrivit anchetatorilor. Momentan se știe că femeia, în vârstă de 55 de ani, e membră a grupării mafiote Ndragheta.

Cine e femeia care arunca bancomate în aer la Constanța

Aceasta e acuzată că a aruncat în aer un bancomat din Constanța, al doilea în doar zece zile. Femeia, alături de complicele român, au fost prinși în flagrant de oamenii legii, care îi urmăreau atent de mai multă vreme, însă i-au lăsat să creadă că sunt ”sub radar”, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Al doilea ”atac” asupra unui bancomat constănțean s-a înregistrat marți, la ora 3:30 noaptea, când stațiunea Mamaia a fost zguduită de un zgomot asurzitor. Explozia a fost extrem de puternică, încât geamurile Pavilionului Expozițional Constanța au fost sparte, potrivit Digi 24.

În clădire se aflau trei paznici care au sunat la 112, după care au fugit după hoți, însă aceștia s-au suit într-un autoturism și au fugit cu 90.000 de lei. Cristi Hadea, director adjunct al ADPP, a oferit mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

”Unul dintre paznici a auzit explozia. Explozia a însemnat, pe lângă zgomot, și foarte multe materiale care au fost aruncate în interiorul pavilionului. A sunat imediat la 112 și a ieșit afară după cei care au comis fapta.

I-a văzut, a încercat să îi prindă, nu a reușit. Paznicii nu sunt înarmați”, a transmis Hadea. Hoții au fost prinși ulterior de polițiști, care nu erau străini de planurile infractorilor.

ADVERTISEMENT

”Cei doi mai sunt suspectați și de comiterea unei astfel de infracțiuni în localitatea Castelu, dar și de o altă tentativă, prin același mod de operare, din stațiunea Mamaia, tot din cursul acestei luni. Cei doi erau filați de poliție încă de acum 10 zile, de când au detonat bancomatul din localitatea Castelu.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța”, a transmis Andreea Ambroze, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au stabilit că în spatele jafurilor se află Apostol Gheorghe Călin, în vârstă de 48 de ani, și Sanginesi Katia, în vârstă de 55 de ani, membră a grupării mafiote din Calabria, Ndragheta.

ADVERTISEMENT