News

Cine e femeia misterioasă care cară geanta dictatorului din Coreea de Nord, Kim Jong-un

Secretul oamenilor din preajma dictatorului din Coreea de Nord, Kim Jong-un, a fost adâncit de apariția unei femei misterioase care îi duce geanta.
18.09.2022 | 19:43
Cine e femeia misterioasa care cara geanta dictatorului din Coreea de Nord Kim Jongun
Kim Jong-un, dictatorul din Coreea de Nord, este însoțit peste tot de o femeie misterioasă care îi cară geanta / Fotomontaj: Fanatik, captura Daily Mail
ADVERTISEMENT

Fiecare gest și fiecare apariție a dictatorului din Coreea de Nord, Kim Jong-un, este urmărită cu cea mai mare atenție, mai ales de serviciile de presă – și nu numai – din Occident. De curând însă, alături de liderul autoritar al celei mai sărace țări din lume a apărut și o femeie.

Femeia misterioasă, ajutor pentru dictatorul Kim Jong-un

În ultimele luni, aparițiile liderului din Coreea de Nord au fost prilej pentru ca mass-media occidentală să observe figuri noi. Iar printre ei care par să fie foarte apropiați de Kim Jong-un se numără și o femeie, încă neidentificată de lumea occidentală.

ADVERTISEMENT

Cum secretul este cuvântul de ordine în Coreea de Nord atunci când vine vorba de viața dictatorului Kim Jong-un, canalele oficiale media din țara care se zbate în sărăcie și foamete nu au vorbit despre misterioasa femeie.

Cu toate acestea, Daily Mail, citat de Știrile Pro TV, a observat, în repetate rânduri apariția respectivei femei. Îmbrăcată de fiecare dată într-o rochie neagră, cu ochelari, femeia pare să aibă un rol cheie în anturajul lui Kim Jong-un.

ADVERTISEMENT

Mai exact, ea cară geanta dictatorului din Coreea de Nord. Evident, ceea ce este în geanta de care are grijă respectiva este, de asemenea, secret, speculându-se că ar putea fi telefonul, medicamentele sau chiar țigările.

„A fost văzută în principiu cărând o geantă, care posibil să conțină obiecte de care liderul nord-coreean are nevoie, cum ar fi telefonul, țigările sau medicamentele”, a transmis site-ul NK News, din SUA, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Femeia cu geanta a apărut lângă Kim Jong-un din februarie

Conform mass-media occidentală, prima apariție a femeii care poartă rochie neagră, ochelari și ține geanta personală a lui Kim Jong-un a fost în luna februarie a acestui an. De atunci, ea a fost văzută în preajma dictatorului în repetate rânduri.

Cea mai recentă apariție a femeii misterioase care îl slujește pe Kim Jong-un a fost săptămâna trecută, la un concert. Tot în acea perioadă, ea a fost văzută ținând mai multe dosare în mână, tot pentru a-l servi pe liderul din Coreea de Nord care, în acele momente, jura că țara lui nu va renunța la armele nucleare.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că aparițiile sale s-au înmulțit, până la această oră femeia misterioasă nu a fost identificată. Cu toate acestea, speculațiile indică că este o persoană de mare încredere și că ar avea acces, din imaginile difuzate de presa nod-coreeană, la cercul intim al dictatorului.

Iar cum paranoia este, oarecum, politică de stat pentru liderul autoritar al Coreei comuniste, se bănuiește că ar putea fi chiar una dintre surorile sale vitrege, Kim Chun-song, femeie despre care sunt cunoscute foarte puține detalii. Cealaltă soră vitregă a lui Kim Jong-un, Kim Sol-song este ceva mai cunoscută și este foarte activă în conducerea din umbră a partidului.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant