Fotbal intern

Cine e misteriosul Drăghia, puștiul de 29 ani care-a plătit €2.000.000 pentru Negoiță

08.05.2018 | 14:21
Georgian Drăghia, aflat aici într-un private jet, și-a șters contul personal de facebook după dezvăluirile FANATIK.RO

FANATIK.RO a dezvăluit bomba săptămânii, în cursul serii de luni, 7 mai: Lotus Perfect Products, un SRL ce vinde mături și crește struți şi cămile, înființat de numai 4 zile(!), care deține un capital social de doar 200 de lei și are unic acționar o persoană fizică născută în Turnu Măgurele, județul Teleorman, George Drăghia – vezi actele oficiale ale societății, a plătit pe nepusă masă uriașa sumă de 2.000.000 de euro în numele lui Ionuț Negoiță.

Banii au fost achitaţi în contul datoriei pe care patronul lui Dinamo o avea către Nicolae Badea, ridicându-se astfel sechestrul impus de executorul judecătoresc pe 93% din acțiunile pe care Negoiță le are la Dinamo. 

Georgian Drăghia, aflat aici într-un private jet, și-a șters contul personal de facebook după dezvăluirile FANATIK.RO
George Drăghia, aflat aici într-un private jet, Cenna Mustang, și-a șters contul personal de facebook după dezvăluirile FANATIK.RO. Undeva în noapte, în jurul orei 22:00

Pornind de la această informație și valul uriaș de reacții ce a stârnit dezvăluirea, FANATIK.RO a mers pe firul evenimentelor și a încercat să afle cine este misteriosul “puşti” de numai 29 de ani, George Drăghia, care l-a “salvat” pe Negoiţă.

George Drăghia este unic acţionar şi administrator al Lotus Perfect Products, firma ce a plătit cele 2.000.000 de euro lui Badea

Georgian Drăghi, cel care a plătit 2.000.000 de euro în numele lui Negoiță, are numai 29 de ani
George Drăghi, cel care a plătit 2.000.000 de euro în numele lui Negoiță, are numai 29 de ani

Conform datelor de la Registrul Comerţului, George Drăghia este unic acţionar şi administrator al Lotus Perfect Products SRL, firma ce a luat fiinţă joi 3 mai, în mare grabă, pe “repede înainte”, cu un aport social de numai 200 lei, vărsat integral, conform actelor şi verificărilor Registrului Comerţului. În mod natural se naşte întrebarea: de unde şi mai ales de ce a plătit o firmă nou născută, care “are toate codurile CAEN trecute la obiectul de activitate”, aşa cum a observat omul de afaceri Adrian Thiess, suma uriaşă de 2 milioane de euro?!

Georgian Draghia este unic actionar si administrator al Lotus Perfect Products SRL
Georgian Draghia este unic actionar si administrator al Lotus Perfect Products SRL

Prima reacţie a lui George Drăghia după dezvăluirea plăţii de 2.000.000 de euro în numele lui Negoiţă: şi-a închis contul de facebook!

Întrebarea este cu atât mai legitimă cu cât George Drăghia a avut o reacţie extrem de ciudată la dezvăluirile FANATIK.RO, ce trădează nesiguranţă şi mai ales teamă!

Georgian Drăghi, cel care a plătit 2.000.000 de euro în numele lui Negoiță, are numai 29 de ani
George Drăghi, cel care a plătit 2.000.000 de euro în numele lui Negoiță, are numai 29 de ani

Şi asta pentru că, la numai 30 minute de la publicarea materialului, de luni seară, undeva în jurul orei 22:00, Drăghia şi-a închis imediat contul de facebook! Şi atunci se naşte o nouă întrebare, la fel de legitimă: de ce un om care face o tranzacţie ce se presupune a fi curată, corectă, legală,  aşa cum însuşi Ionuţ Negoiţă susţine şi care este demnă de lauda tuturor fanilor dinamovişti are o astfel de reacţie instinctivă de a şterge orice urme despre persoana sa?!

Cine este George Drăghia, “copilul minune” al lui Negoiţă: plimbări cu un private jet de 3 milioane de euro

Din modestie, sigur nu! Pe ce ne bazăm? Din cele expuse de-a lungul timpul pe reţelele sociale, George Drăghia are o viaţă de nabab, postând imagini opulente – vezi galeria foto pentru toate pozele. În urmă cu ceva timp, Drăghia a imortalizat şi publicat imagini din timpul unui zbor cu un private jet, un Cessna Mustang, unul dintre cele mai uşoare jet-uri de pe piaţa aeriană, realizat în producţie limitată de numai câteva sute de bucăţi, ce are un preţ de catalog de peste 3 milioane de euro!

Avionul privat în care Drăghia s-a imortalizat şi
Avionul privat în care Drăghia s-a imortalizat şi “lăudat” pe facebook

Situaţia lui Drăghia care şi-a permis, la numai 29 de ani, luxul să plătească uriaşa sumă de 2.000.000 de euro este una extrem de ciudată, în condiţiile în care, deşi şi-a plimbat consoarta şi prietenele sale cu private jetul de mai sus, are soţia angajată la coaforul lui Ionuţ Negoiţă din interiorul RIN Grand Hotel! Fapt aparent de neînţeles pentru starea financiară “bazată” pe care o expune acesta!?

Soţia lui George Drăghia e angajata lui Ionuţ Negoiţă

Sigur, munca înnobilează omul, să nu fim greşit înţeleşi! Totuşi, jurnalistic vorbind, începi să-ţi pui mari întrebări când soţul angajatei lui Negoiţă înfiinţează de urgenţă o firmă cu 200 lei capital şi îi “salvează pielea” patronului nevestei, prin plata unei sume uriaşe, de nu mai puţin de 2.000.000 euro! Situația ar fi fost mai logic de înțeles, dacă lucrurile s-ar fi întâmplat în sens invers și Negoiță l-ar fi “salvat” pe Drăghia!

George Draghia, in private jetul de pste 3 milioane de euro

Mai ales când Negoiţă are sechestru asigurator nu doar pe acţiuni, ci şi pe bunurile personale, la care se adaugă şi un sechestru penal instituit de Parchetul Curţii de Apel, după neregulile pe care susţin procurorii că le-au descoperit la insolvenţa lui Dinamo!

Întrebările publice ale FANATIK.RO pentru George Drăghia și Ionuț Negoiță

Toate aceste întrebări rămân fără răspuns până la o reacție oficială la obiect. La care se adaugă altele spinoase, la care nu doar George Drăghia ar putea avea explicații, dar la care FANATIK.RO așteaptă răspunsuri rapide din partea părților implicate:

  • În baza cărui act a plătit Lotus Perfect Products SRL datoria lui Negoiță către Badea?
  • De unde provin cei 2.000.000 de euro în conturile Lotus Perfect Products SRL, firmă ce avea 200 lei în cont la data înființării, 3 mai, și care nu a prestat nicio activitate concretă până luni, 7 mai, data ordinului de plată a celor 2.000.000 euro? Cine a creditat/împrumutat firma cu această sumă uriașă?
  • Ionuţ Negoiţă știe și poate dezvălui de unde provin cei 2.000.000 de euro? 
  • De ce a fost nevoie de o firmă nou înființată pentru a realiza această plată?
  • Ce raport comercial, la nivel de creanțe, a existat în trecut între Drăghia și Negoiță?
  • Ce garanții are Drăghia de la Negoiță, care are bunurile sub sechestru, pentru cele 2 milioane de euro plătite?
  • De ce și-a închis George Drăghia contul de facebook? Ce are de ascuns?