Fotbal intern

Cine e Hagi din Pipera? Noul patron al FCSB povesteşte o întâmplare incredibilă

25.05.2018 | 19:00
Cine e Hagi din Pipera Noul patron al FCSB povesteste o intamplare incredibila

Vasile Geambazi, noul patron al lui FCSB, a oferit un interviu pentru FANATIK.RO în care a vorbit despre situaţia de la vicecampioana României, dar a oferit şi câteva detalii din trecutul său fotbalistic. În perioada junioratului, actual şef al echipei antrenate de Nicolae Dică a fost coleg cu un fotbalist care se numea Hagi, dar care nu avea nicio legătură cu antrenorul Viitorului.

“Pierdeam mult timp pe drumuri, două, trei ore, nu era departe Dinamo, dar era autobuzul ăla aiurea și atunci a zis tata ‘Școală sau fotbal?’ și am zis ‘Tată, școală!’. Că la școală vedeam premiul, vedeam recompensa. La fotbal mă duceam și, Dumnezeu să-l ierte, Timar, antrenorul… eram copil, zece-unșpe ani, nu știam eu după Revoluție cum merg lucrurile, cu șpăgi, cu părinții care vin cu „cotizații”, cu blugi, cu pachete de țigări sau ce se mai venea pe vremea aia…

Amintirile noului patron de la FCSB: Hagi din Pipera, trimis acasă de antrenor

Mai am un coleg aici care a fost și el la nea Timar… A fost și el așa, o lună, două, Hagi îl cheamă, e o coincidență de nume, e tot machedon de-al nostru, n-are treabă cu Hagi Hagi, cu Gică… Şi-i zice ‘Hagi, tu ești din Pipera, nu?’, ‘Da’, ‘Vezi că mâine ești titular’. S-a dus el mai încolo, bucuros și când să plece ‘Hagi, Hagi, tu ai, mă, ceva oi, miei, brânză, ceva pe-acolo?’, ‘Nu’, zice ăsta, ‘familia mea e normală, muncește la fabrică tata…’, ‘Aaa, bine, atuncea mâine să nu mai vii!'”, a declarat Vasile Geambazi, noul patron al lui FCSB, pentru FANATIK.RO.

Noul patron de la FCSB, coleg cu Hagi din Pipera
Noul patron de la FCSB, coleg cu Hagi din Pipera