Life

Cine e Ilona Brezoianu, partenera lui Florin Ristei de la Te cunosc de undeva. Antena 1 o promovează destul de des

Ilona Brezoianu (31 de ani) este una dintre concurentele show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, dar cine este în realitate colega lui Florin Ristei?
26.04.2022 | 16:06
Cine e Ilona Brezoianu partenera lui Florin Ristei de la Te cunosc de undeva Antena 1 o promoveaza destul de des
Cine este Ilona Brezoianu de la Te cunosc de undeva. Face echipă cu Florin Ristei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița este cunoscută pentru rolul jucat în producția Mangalița, unde a interpretat-o pe Flori. Vedeta este promovată foarte des pe micile ecrane, mai ales de postul de televiziune Antena 1, unde apare în mai multe emisiuni.

Cine este Ilona Brezoianu de la Te cunosc de undeva. Face echipă cu Florin Ristei

Ilona Brezoianu este actriță de teatru și film, carieră pe care a început-o în urmă cu aproape 10 ani. Frumoasa blondină a strâns bani pentru a se înscrie a doua oară la Facultatea de Teatru, având întregul suport al familiei.

ADVERTISEMENT

Tânăra este partenera lui Florin Ristei în emisiunea Te cunosc de undeva, care a ajuns la sezonul 17. Reality show-ul urmează să aibă premiera în data de 30 aprilie 2022 și se va difuza în fiecare seară de sâmbătă.

Cunoscuta actriță este recunoscută pentru aparițiile sale de la X Factor, cât și de la iUmor, acolo unde i-a ținut o vreme locul lui Dan Badea. Vedeta este prietenă foarte bună cu Mihai Bendeac, care este jurat la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei doi joacă împreună în aceeași piesă de teatru, Doi pe o bancă, spectacol pe care l-au adus la viață cu multă pasiune și muncă. Pe lângă colaborarea profesională, artiștii se bucură și de o relație de amiciție foarte bună.

De asemenea, Ilona Brezoianu face parte și din echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, unde apare în ediția de weekend.

ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu a dat de două ori la Facultatea de Teatru

Ilona Brezoianu nu a avut mare succes la admiterea de la facultate, dovadă că a intrat după al doilea examen, dar pentru asta a făcut sacrificii foarte mari. Actrița s-a pregătit timp de un an pentru a-și vedea visul împlinit.

Vedeta de la Antena 1 a absolvit în anul 2013 Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București. Ulterior, frumoasa blondină a urmat un master în cadrul aceleiași instituții.

ADVERTISEMENT

Actrița a primit un premiu la Gala Premiilor Hop (Gala Tânărului Actor), când era studentă în anul III de facultate, în timp ce rolul din piesa Fata din curcubeu i-a adus premiul pentru Cea mai bună actriță.

Totodată, Ilona Brezoianu a jucat în filmul Sieranevada (2016), în regia lui Cristi Puiu, o șansă care i-a adus foarte multe emoții. În prezent, este actriță la Teatrul de Comedie.

„Am avut emoţii mari pentru că a fost mare şansă pentru mine să joc în acest film. Îmi doream să fac o treabă bună. Era o responsabilitate mare pe umerii mei şi m-am canalizat cu totul asupra proiectului.

Simţeam că am mai puţină experienţă decât majoritatea celor din proiect şi îmi doream să învăţ de la toţi – de la Cristi Puiu şi ceilalţi. A fost şansă mare pentru mine să joc în acest film”, a declarat vedeta pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT