News

Cine e Irinel Cojanu, fotbalistul mort într-un accident de circulație la Ploiești. Anunțul clubului

Irinel Cojanu, fotbalist la clubul Athletico Râfov, a încetat din viață după un accident cumplit de circulație în orașul Ploiești.
27.11.2022 | 09:43
Cine e Irinel Cojanu fotbalistul mort intrun accident de circulatie la Ploiesti Anuntul clubului
Fotbalist mort în accident. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, și-a găsit sfârșitul în jurul prânzului la ieșirea din Ploiești spre Păulești. Acolo, două mașini au fost implicate într-un accident cumplit, iar ambii șoferi au murit pe loc.

Cine e Irinel Cojanu, fotbalistul de la Athletico Râfov

Potrivit Antena 3, Irinel Cojanu era atacant la Athletico Râfov și se îndrepta spre Ploiești. Polițiștii spun că din sens opus venea un alt șofer, cu viteză, care a forțat și a virat brusc la stânga pentru a merge spre cartierul Albert.

ADVERTISEMENT

Impactul dintre mașini a fost cumplit și ambii au rămas încarcerați în mașinile făcute praf, astfel că niciunul dintre șoferi nu a supraviețuit.

ISU Prahova transmitea că în cele două mașini se aflau doar șoferii, în vârstă de 37 și 48 de ani. Ambii au rămas încarcerați și nu au mai avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Echipa de minifotbal unde evolua Irinel Cojanu, Athletico Râfov, a postat pe Facebook un mesaj emoționant, prin care îl deplânge pe fostul lor atacant.

“Doliu în familia ATHLETICO! Astăzi s-a întâmplat o tragedie, atacantul echipei noastre, Irinel Cojanu în vârstă de 37 de ani a suferit un accident teribil și s-a stins din viață! Un om de nota 10, un băiat plin de viață, serios și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Dumnezeu să te ierte! Condoleanțe întregii familii!”, au transmis reprezentanții echipei de fotbal.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Ligii de Minifotbal Prahova au transmis, la rândul său, un mesaj de condoleanțe pe Facebook, potrivit A3.

”Din păcate, jucătorul Irinel Cojanu, componentul echipei Athletico Rafov, s-a dus să marcheze în ceruri. Sunt vești triste pentru minifotbalul prahovean care a rămas mai sărac cu un jucător și om de calitate, a declarat președintele LMF, Răzvan Dincuță.

ADVERTISEMENT

Un accident de mașină teribil a curmat viața unui om bun și unui jucător liniștit, care și-a văzut tot timpul de treabă. Așadar, campionatul LMF pierde un jucător care a fost prezent în 7 meciuri pentru formația lui, Athletico Râfov și care a marcat și două goluri.

Ne exprimăm regretul și transmitem CONDOLEANȚE familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis Liga.

ADVERTISEMENT