Life

Cine e iubita lui Denis Roabeș de la Vocea României. Ce meserie are partenera cunoscutului artist

Cine e partenera lui Denis Roabeș de la Vocea României. În ce domeniu lucrează blondina cu care artistul are o relație de dragoste.
05.11.2022 | 15:21
Cine e iubita lui Denis Roabes de la Vocea Romaniei Ce meserie are partenera cunoscutului artist
Cine e partenera lui Denis Roabeș de la Vocea României. În ce domeniu lucrează blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine e iubita juratului de la Pro TV. Ce meserie are partenera cunoscutului artist și cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. Îndrăgitl cântăreț are numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei blondine.

Cine e partenera lui Denis Roabeș de la Vocea României. În ce domeniu lucrează blondina

Denis Roabeș formează un cuplu cu o tânără de 32 de ani pe numele ei Bianca Spermezan. Juratul de la Vocea României are o relație specială cu blondina pe care a întâlnit-o prima oară în cadrul unui concert din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Tânăra a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai și nu este străină de lumina reflectoarelor. Face parte din echipa filmului Mirciulică, produs de Mircea Bravo și lansat în luna octombrie în cinematografele din România.

Povestea de dragoste dintre artist și partenera de viață durează de circa 5 ani. Denis Roabeș și Bianca Spermezan au deja o tradiție pe care o păstrează încă de la prima întâlnire, cei doi realizând că au ceva special.

ADVERTISEMENT

Denis de la The Motans, dezvăluiri despre relația cu iubita

Denis Roabeș a simțit în prezența frumoasei Bianca Spermezan o cortină de siguranță. În plus, cântărețul a realizat că tânăra este persoana pe care o poate privi în ochi și să-i spună liber ceea ce-i trece prin minte.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.

ADVERTISEMENT

După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.

Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp.

ADVERTISEMENT

Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă”, a spus juratul de la Vocea României în podcast-ul Vin de-o poveste, moderat de Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT