Life

Cine e iubita lui Emilian de la Te cunosc de undeva. Din ce face bani tânăra

Cu cine se iubește Emilian de la Te cunosc de undeva. Care este meseria tinerei și de cât timp durează relația de iubire.
24.10.2022 | 15:20
Cine e iubita lui Emilian de la Te cunosc de undeva Din ce face bani tanara
Cu cine se iubește Emilian de la Te cunosc de undeva. Care este meseria tinerei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine e iubita concurentului de la Te cunosc de undeva, acolo unde face echipă cu WRS. Din ce face bani tânăra și în ce domeniu lucrează. Frumoasa șatenă nu este deloc străină de lumina reflectoarelor și de showbiz.

Cu cine se iubește Emilian de la Te cunosc de undeva. Care este meseria tinerei

Emilian are o relație de dragoste de aproximativ un an cu o tânără pe nume Theodora cu care s-a afișat în urmă cu câteva luni la un eveniment monden. Recent, cei doi s-au filmat în spațiul virtual.

ADVERTISEMENT

Artistul, care este unul dintre participanții show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, și-a scos partenera de viață la un picnic în parc.

Șatena, pasionată de lumea modei, este creativ director la un site de haine, dar și hashion stylist. În plus, tânăra îi este de mare ajutor cântărețului în acest sens.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Theodora este persoana care îl sfătuiește pe Emilian legat de obiectele vestimentare pe care le poartă pe scenă, la concerte sau la alte spectacole prin țară.

Emilian Nechifor, declarații despre iubita sa, Theodora

Emilian este îndrăgostit lulea de cea care i-a furat inima. Cântărețul are o parteneră extrem de înțelegătoare, mai ales că are foarte multe fane care îi scriu. Theodora este geloasă, dar nu într-un mod exagerat.

ADVERTISEMENT

„Și dacă e geloasă, ce putem să facem? Mai are și ea momente de gelozie, că e om, e normal, dar ea înțelege încet, încet, faptul că eu sunt artist, că există foarte multă lume care mă place, care îmi admiră munca și așa mai departe.

Din felul în care sunt eu, încerc să o asigur că nu se poate întâmpla nimic mai mult și totul este OK.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât eu am încredere în ea, trebuie și ea să aibă încredere în mine și în noi, în primul rând”, spunea Emilian acum ceva vreme pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT