Life

Cine e iubitul Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor. Sunt împreună de 2 ani

Cine e partenerul Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor. Vedeta de la Prima TV a mărturisit că e vorba de o relație la distanță.
27.10.2022 | 15:21
Cine e iubitul Ioanei Petric de la Cronica Carcotasilor Sunt impreuna de 2 ani
Cine e partenerul Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor. Au o relație la distanță. Sursa foto: Instagram / click.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine e iubitul gazdei de la Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România. Sunt împreună de 2 ani, frumoasa șatenă fiind foarte fericită și împlinită alături de bărbatul pe care-l știe de mică.

Cine e partenerul Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor. Au o relație la distanță

Ioana Petric și partenerul de viață au fost colegi în școala gimnazială. Prezentatoarea în vârstă de 32 de ani și actualul iubit s-au reîntâlnit în urmă cu doi ani și de atunci petrec timp de calitate împreună. În plus, merg des în vacanțe.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Prima TV a apărut pentru prima oară public cu bărbatul care o face fericită la Premiile Radar de Media. Discretă cu viața personală vedeta a precizat dacă are sau nu planuri pentru căsătorie.

Din clasa a V-a am fost colegi, prieteni o viață întreagă și, la un moment dat, ne-am dat seama că am putea să încercăm mai mult decât o simplă prietenie. Ne-am tot reîntâlnit pe drumurile vieții, așa a fost să fie, suntem foarte bine. 

ADVERTISEMENT

Nu avem gânduri de logodnă momentan, dar suntem foarte bine împreună. Suntem fericiți așa cum suntem. 32 de ani vin la pachet cu aceste întrebări: te așezi la casa ta, faci copii? Nu știu să răspund!

Nu am nici un plan de a mă așeza la casa mea, sunt o fire mai rebelă! Mi-e bine așa. Îmi place libertatea foarte mult și cred că fericirea nu ține de o hârtie neapărat. Nu am nici un plan de nuntă, deocamdată, și nu știu dacă o să fac vreodată nuntă.

ADVERTISEMENT

Dacă o să fie, bine, dacă nu, nu. Nu are sens să-ți faci planuri, că viața e plină de surprize, nu știi niciodată pe ce drum te duce. Aștept ca viața să mă suprindă!”, a declarat Ioana Petric pentru publicația click.ro.

Ioana Petric și iubitul, relație la distanță

Prezentatoarea celebrei emisiunii Cronica Cârcotașilor și partenerul de viață au o relație frumoasă, însă care se consumă la distanță. Bărbatul locuiește în Cluj-Napoca, orașul natal al șatenei și locul în care a copilărit.

ADVERTISEMENT

Legătura amoroasă funcționează destul de bine în aceste condiții, motiv pentru care vedeta de la Prima TV nu se gândește la nuntă sau la venirea pe lume a copiilor, chiar dacă a împlinit recent vârsta de 32 de ani.

ADVERTISEMENT