Life

Cine e iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor România. Cum arată bărbatul pentru care plângea campioana

Cu cine se iubește Ștefania Stănilă de la Survivor România? Gimnasta a spus recent că îi este dor de partenerul său, stabilit, aparent, în Cluj.
16.02.2023 | 16:30
Cine e iubitul Stefaniei Stanila de la Survivor Romania Cum arata barbatul pentru care plangea campioana
Ștefania Stănilă are un iubit ardelean. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefania Stănilă a vorbit la Survivor România despre iubitul ei, de care îi este foarte dor, căci de la începutul lui ianuarie luptă în show-ul de la PRO TV în cele mai dificile condiții.

Cine este și cum arată iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor România

Cine este, însă, partenerul frumoasei gimnaste? Despre tânărul cu care sportiva aflată în competiția de la PRO TV se știu puține lucruri, însă ce putem spune, din imaginile văzute cu cei doi, este că se iubesc foarte mult!

ADVERTISEMENT

Ștefania se iubește cu un tânăr pe nume Lucas Trestian, un tip care nu e foarte activ pe rețelele de socializare. Lucas este clujean și spune despre el că s-a născut pentru a o iubi pe Ștefania, într-una din postările sale de pe pagina de Instagram.

Tânărului îi place să se pozeze în ipostaze de manechin. În fotografiile de pe Instagram, acesta se afișează des cu branduri de haine, semn că nu îi place să se îmbrace de oriunde.

ADVERTISEMENT

Despre Lucas mai știm, potrivit descrierii pe care și-a făcut-o pe Facebook, că a fost elev la Școala Gimnazială Alexandru Vaida Voievod din Cluj, apoi a urmat studiile în străinătate, la o instituție de învățământ din Belgia.

Nu e sigur dacă acesta locuiește în Sint-Martens-Bodegem, Brabant, Belgia, așa cum susține pe Facebook deoarece pe Instagram are ca locație un cu totul alt oraș: Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

Gimnasta îi duce dorul lui Lucas: „Vreau să spun că îl iubesc foarte mult”

Cel mai probabil, iubitul frumoasei Ștefania Stănilă de la Survivor România locuiește în Cluj Napoca, dat fiind faptul că iubita lui lucrează pentru un club sportiv din acest oraș, ca antrenoare personală.

„Am emoții, pentru că nu am mai vorbit cu iubitul meu de o lună și jumătate. Vreau să spun că îl iubesc foarte mult pe iubitul meu și pe mama mea. Îi iubesc pe toți cei dragi de acasă. O să merg mai departe cu capul sus”, a spus Ștefania, de curând, la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Ștefania Stănilă este una dintre cele mai frumoase apariții din istoria Survivor România, din echipa Faimoșilor. Vedeta are în palmares multe victorii ca gimnastă, unele pe care le va păstra cu siguranță în suflet toată viața.

A început să practice gimnastica de la vârsta de șase ani, la Deva, făcând parte apoi din Lotul Național al României. A reprezentat țara noastră și a obținut premii importante în domeniu.

stefania stanila iubit
El este băiatul care îi ocupă inima Ștefaniei Stănilă de la Survivor România 2023. Îl cheamă Lucas Trestian. Foto: Instagram

Ștefania Stănilă, performanțe importante în sport. Cum se descurcă la Survivor?

Pe lângă medaliile câștigate din gimnastică, Ștefania a primit și titlul de cetățean de onoare al comunei hunedorene Aninoasa, locul în care s-a născut.

Sportiva este masterandă la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Aceasta e specializată în performanță motrică în gimnastică.

Vedeta Survivor a participat la o serie de concursuri importante de-a lungul carierei sale. A ocupat locul 14 la exercițiul general la Trofeul City of Jesolo în 2014 și locul 5 la sol. Ștefania concurase într-o întâlnire amicală între Belgia, Franța și România, reușind să aducă medalia de aur pentru țara noastră.

Gimnasta a participat la Campionatele Europene din 2014 alături de Larisa Iordache, Diana Bulimar, Andreea Munteanu și Silvia Zârzu, acestea câștigând medalia de aur pe echipe.

Ștefania și-a dovedit abilitățile sportive și în competiția din Republica Dominicană. La ora actuală, gimnasta e pe locul 7 la capitolul eficiență, fiind una dintre cele mai bune concurente ale Faimoșilor din show-ul de la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT