Sport

Cine e jucătorul lui FCSB dorit de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Gigi Becali: „A zis că era pe lista lui“

Gigi Becali a dezvăluit că Mirel Rădoi și l-ar fi dorit pe Marco Dulca (23 de ani) la Universitatea Craiova, însă jucătorul a semnat în cele din urmă cu FCSB.
09.08.2022 | 14:27
Cine e jucatorul lui FCSB dorit de Mirel Radoi la Universitatea Craiova Gigi Becali A zis ca era pe lista lui
Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru transferul lui Marco Dulca de la Chindia la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marco Dulca este ultimul transfer al lui Gigi Becali la FCSB, însă mijlocașul central a fost dorit și de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova.

Marco Dulca putea fi primul transfer al lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova: „Eu l-am întrebat pe el”

Gigi Becali a dezvăluit că s-a consultat cu Mirel Rădoi și Emil Săndoi pentru transferul lui Marco Dulca, iar patronul FCSB a oferit noi detalii: „Știam! Adică știam, adică nu știam 100%, dar se bănuia. Sigur s-a dus. Sunt niște lucruri pe care le mai vorbesc și eu cu ăla, cu ăla.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu finu’, dar nu mi-a confirmat niciodată că se duce, că nu știu ce. Dar știi după ce mi-am dat seama? Că el mi-a spus mie, finu’, că eu l-am întrebat pe el de Dulca și el nu prea vrea să-mi zică, că nu știu ce…”.

Mirel Rădoi ar fi ezitat inițial să îi ofere informații lui Gigi Becali despre Marco Dulca, însă în cele din urmă a scăpat „porumbelul”: „’Băi, spune-mi tu mie, eu te întreb pe tine, nașul tău, ce părere ai de Dulca’. Păi stai să vezi, că nu știu ce, o lâlâia. Și după a zis: ‘Da, băi, nașule, eu dacă mergeam la Craiova, era pe lista mea’”.

ADVERTISEMENT

Becali e de părere că Marco Dulca chiar a negociat cu Universitatea Craiova: „Mi-am dat seama că s-au cam tatonat, au vorbit. M-am gândit că acum normal… Am văzut că și Rotaru vorbește de noi. Atunci și eu vorbesc de ei. Nu suntem în dușmănie, doar în concurență”, a spus patronul FCSB la Pro Arena.

Mirel Rădoi a vrut să îl convoace pe Marco Dulca la naționala României

Gigi Becali l-a dat de gol pe Mirel Rădoi și a declarat că fostul selecționer a vrut să îl cheme pe Marco Dulca la naționala mare: „Eu l-am sunat pe Dulca, l-am sunat și pe Mirel, și pe Săndoi. L -am sunat și pe Mirel Rădoi, el mi-a spus că l-a lăsat pe listă la echipa națională când a plecat, ca idee”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a comentat și numirea lui Mirel Rădoi pe banca Universității Craiova: „Dacă are curajul ăsta, bravo lui! Dacă eram în locul lui, spuneam că vin vineri dimineață. Dică a avut curajul pentru că a văzut echipa aia. Eram noi peste pe ei, la ei e altceva. Joacă ca Barcelona! Oamenii jucau tiki-taka cu Craiova”.

A transferat Gigi Becali un jucător cu probleme? Marco Dulca, acuzat de Mihaela Buzărnescu de violență domestică

Marco Dulca a fost în ultimul timp în centrul unui scandal cu fosta iubită, jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, iar celebrul cuplu s-a destrămat după doar șase luni.

ADVERTISEMENT

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. 

Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental! Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, au fost acuzațiile grave aduse lui Dulca de fosta lui iubită.

Gigi Becali mai este pățit și cu alți jucători în care și-a pus mari speranțe și care au capotat datorită relațiilor toxice. Cele mai celebre exemple sunt Mihai Costea și Daniela Crudu, Gabi Matei și Mădălina Pamfile sau Cristi Tănase și „bomba sexy”.

Gigi Becali și Mihai Rotaru au un pact cu privire la transferuri

Gigi Becali a declarat că nu se va mai băga niciodată dacă Mihai Rotaru dorește să transfere un jucător: „Am convenție cu Rotaru să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu, după am zis să nu mai facem niciodată asta. Să jucăm corect, să facem dreptate”.

Patronul Universității Craiova a negat însă existența unei astfel de înțelegeri cu Gigi Becali: „Noi n-am ajuns la nicio înțelegere pentru că n-am făcut niciodată (n.r. să nu-şi apere sută la sută şansele). Şi atunci n-aveam cum să ajungem la o înțelegere. Am spus-o, a jucat Vlad Andrei pentru că era un meci fără miză pentru noi şi era normal să-i dăm credit unui jucător care ulterior a ajuns să fie pe prima pagină a tuturor  ziarelor ca o mare speranţă”, au comentat cei de la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „șansă dublă X2” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT