Sport

Cine e Kevin De Bruyne de la FCSB: “Coordonator în 4-3-3 nu prea găsești…”. Jucătorul de pe lista neagră care rămâne la echipă

Darius Olaru a fost comparat cu mijlocaşul lui Manchester City, Kevin De Bruyne, de managerul sportiv al FCSB-ului. Mihai Stoica a anunţat că Haruţ rămâne la roş-albaştrii.
08.01.2023 | 21:28
Cine e Kevin De Bruyne de la FCSB Coordonator in 433 nu prea gasesti Jucatorul de pe lista neagra care ramane la echipa
Bucurie a jucătorilor FCSB după gol. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a plecat duminică dimineaţă în cantonamentul din Antalya. Vicecampioana României va efectua un stagiu de 12 zile, întoarcerea în ţară fiind programată pe 20 ianuarie, cu două zile înaintea primului meci al anului.

Cine e Kevin De Bruyne de la FCSB: “Coordonator în 4-3-3 nu prea găsești…”

Managerul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica a lăsat de înţeles că Darius Olaru este cel mai important jucător al echipei, comparându-l cu mijlocaşul belgian de la Manchester City, Kevin De Bruyne:

ADVERTISEMENT

“Am spus că nu pleacă Haruț. Coordonator în 4-3-3 nu prea găsești… doar dacă vrem neapărat să zicem că KdB (n.r. Kevin de Bruyne) e coordonator la City… la noi KdB e Olaru”, a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

Denis Haruţ rămâne la FCSB!

Până acum, trei jucători de pe lista neagră a lui Gigi Becali au fost traşi pe linie moartă. Radu Boboc şi Marco Dulca au reziliat contractele, în timp ce lui Bogdan Rusu i s-a propus să joace la echipa a doua, variantă exclusă de atacantul adus de la Mioveni.

ADVERTISEMENT

În schimb, Denis Haruţ nu va avea aceeaşi soartă. Fundaşului adus de la FC Botoşani i se va mai acorda o şansă, iar fotbalistul va continua sub comanda lui Mihai Pintilii şi în partea a doua a sezonului.

David Popa, convocat în cantonamentul roş-albaştrilor, la doar 15 ani

Alături de jucătorii de bază de la FCSB, Mihai Pintilii i-a luat în Antalya şi pe tinerii: Alexandru Maxim (portar, 15 ani), Luca Ciobanu (fundaș, 17 ani), Vlad Tudor (mijlocaș, 19 ani), Daniel Toma (mijlocaș, 22 de ani) și David Popa (mijlocaș, 15 ani).

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris povestea lui David Popa, mijlocaşul în vârstă de 15 ani care i-a impresionat pe roş-albaştrii. Transferat cu 20.000 de euro de Gigi Becali, puştiul a câştigat trofee pe bandă rulantă alături de FCSB, pe mai multe grupe de vârstă.

Lotul celor de la FCSB, deplasat în Antalya: 

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim

Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea

ADVERTISEMENT

Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu

Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT