Life

Cine e Liviu, cel mai nou ”membru” al familiei Sterp. A ajutat-o pe Getuța cu pregătirile de nuntă și are o poveste emoționantă

Liviu este cel mai nou personaj din vlogurile pe care familia Sterp le realizează pe YouTube. Cine e tânărul care a ajutat-o pe Getuța cu nunta?
02.10.2022 | 20:30
Cine e Liviu cel mai nou membru al familiei Sterp A ajutato pe Getuta cu pregatirile de nunta si are o poveste emotionanta
Liviu, cel mai nou prieten al familiei Sterp, a stârnit curiozitatea internauților. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Vlogul realizat de Ileana Sterp cu o zi înainte de nunta surorii sale, Getuța, a stârnit o serie de curiozități. În filmulețul publicat pe YouTube, fanii renumitei familii din Țara Hațegului au remarcat un personaj nou, extrem de carismatic și de haios.

Liviu, băiatul care a ajutat-o pe Getuța Sterp cu pregătirile de nuntă, a crescut la orfelinat

Este vorba despre Liviu, cel cu care surorile Sterp se consfătuiau în pregătirile pentru nuntă. Băiatul s-a ocupat atât de aranjamentele florale, cât și de curățenia din curte și casă, dar și de decorurile de la mese.

ADVERTISEMENT

A muncit la foc automat împreună cu mireasa și ceilalți membri ai familiei. Mama Geta a lămurit misterul acestui nou băiat care dă târcoale familiei sale, într-un live pe care l-a făcut chiar în seara nunții fiicei sale pe Instagram.

Cineva a întrebat-o pe mama lui Culiță Sterp cine este, așadar, Liviu, băiatul care s-a făcut remarcat în vlogul Ilenei din 1 octombrie. Patroana clanului Sterp l-a descris în linii mari, spunând că are o poveste impresionantă de viață. Tânărul despre care au întrebat internauții a crescut la casa de copii și provine dintr-o familie cu 13 frați.

ADVERTISEMENT

„Liviu e un băiat care are 13 frați. A crescut la orfelinat. Liviu îi de o hărnicie rară. Nici trei femei nu lucrează ce a lucrat el. Liviu e prietenul nostru de suflet. Ne-a ajutat la casă o săptămână întreagă”, a explicat mama Geta în live-ul de pe Insta.

Geta și mama ei au strălucit la nuntă

Getuța Sterp s-a căsătorit astăzi, 2 octombrie 2022, cu alesul inimii ei, Sebastian. Cei doi au făcut nunta chiar în regiunea Hațegului, respectând tradițiile locale.

ADVERTISEMENT

Nași de cununie i-au fost chiar sora ei, Ileana, și soțul acesteia, Daniel. Mireasa a ales o rochie albă, simplă, cu care a strălucit în fața nuntașilor, dar mai ales în fața bărbatului ei. Și mama Geta a furat privirile tuturor, optând pentru o rochie verde smarald. Femeia a ieșit în evidență și cu coafura și machiajul.