Fotbal intern

Cine e Louis Munteanu, perla lui Hagi care câştigă 500 de euro lunar. A dat două goluri Craiovei

06.06.2020 | 14:29
Cine e Louis Munteanu perla lui Hagi care castiga 500 de euro lunar A dat doua goluri Craiovei
ADVERTISEMENT

Univesitatea Craiova a disputat prima partidă după pandemie împotriva Viitorului. Scorul final a fost 3-0 pentru constănţeni, care le-au predat o lecţie de fotbal rivalilor. Omul meciului a fost Louis Munteanu, atacantul de 17 ani care a marcat două goluri.

Louis Munteanu, noul puşti-minune al lui Hagi, dublă contra Craiovei

Tânărul atacant a jucat deja 10 partide pentru echipa lui Gică Hagi, reuşind să marcheze 3 goluri în Casa Pariurilor Liga 1. Primul a venit la cel de-al doilea joc, împotriva Chindiei Târgovişte, pe 1 noiembrie, la numai a doua prezenţă pentru echipa mare.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă antrenorul său a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Munteanu.

„Louis Munteanu a meritat acest lucru (n.r. – primul gol în Casa Pariurilor Liga 1). Nu mai avea ce să facă pe acolo, era un pic faraon acolo la juniori şi a trebuit să-l aduc la echipa mare, să simtă, să vadă fotbalul mai puternic, mai bun, care să-l facă pe el să devină mai bun. Are execuţii bune, este un nouar clasic“, declara Gică Hagi, după meciul contra Chindiei.

Tot antrenorul a fost şi cel care a divulgat salariul pe care îl primeşte noua sa perlă, doar 500 de euro lunar, dar, în viitorul apropiat, se întrevede o renegociere contractuală.

ADVERTISEMENT

„Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem“, preciza acelaşi Hagi.

„Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau șase meciuri… Nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă mai cred că sunt lucruri extraordinare.

ADVERTISEMENT

Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu. Un jucător care explodează la vârsta lui… Nu l-a întrebat nimeni ‘De unde ai apărut? Unde ai stat? Ce îți place să mănânaci?’. Pentru mine e un păcat“, a continuat „Regele“.

„După Coman, eu zic că Louis Munteanu e fotbalistul care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur.

ADVERTISEMENT

E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri. El şi Pitu au stat cel mai mult cu noi, ei sunt cei doi jucători care arată din punct de vedere fizic foarte bine, la nivelul primei echipe. Pe ei cred că o să îi vedeţi foarte des acum“, a încheiat Hagi.

ADVERTISEMENT