News

Cine e Magdalena Chihaia, concurenta care și-a plâns soțul la iUmor! E nelipsită de la evenimentele mondene

07.04.2019 | 09:37
Cine e Magdalena Chihaia, concurenta care și-a plâns soțul la iUmor!

În seara de 6 aprilie, a fost prezent pe scena iUmor, pe lângă numerele de dans, magie și stand-up, și un număr care la început părea macabru. Protagonista momentului a fost Maria Magdalena Chihaia, care a primit numai aprecieri din partea juriului.

Cine e Magdalena Chihaia

Momentul pregătit de actriță a început promițător, suspinând după bărbatul ei aflat în sicru, totul fiind pe fundal de bocete, ea repetând, spre surprinderea tuturor, „Unde te-ai dus tu, Gicule?”. Îndurerată, își răspundea singură la întrebare: „Tu abia dacă stai țeapăn aici, unde să te mai și duci?”. De la durere a trecut la furie, după ce a zărit cu coada ochiului o urmă de ruj pe gulerul răposatului. „Ce bărbat bun ai fost tu, Gicule…bine că s-a terminat, că nu mai puteam!”.

Și cum era momentul potrivit pentru a i se destăinui, văduva i-a explicat câte sacrificii a făcut pentru ei de-a lungul vieții, fiind împinsă de neajunsuri. „N-am avut bani de mâncare, așa că m-am culcat cu Iona, ca să ne facă cumpărăturile numai pe banii lui”, a fost replica actriței.

Cine e Magdalena Chihaia, concurenta care și-a plâns soțul la iUmor! E nelipsită de la evenimentele mondene
E nelipsită de la evenimentele mondene

Actriță, MC la evenimente și showuri de dans

De altfel, Magdalena nu își trăiește viața doar pe scenă. Actrița poate fi văzută și la evenimente mondene, căci este MC la diferite petreceri organizate, showuri de dans și nu numai. În urmă cu un an, ea se descria așa: „Mă numesc Maria-Magdalena Chihaia, am 31 de ani, sunt actriţă, sunt MC la evenimente, fac showuri de dans, joc în trei spectacole de teatru: “Crimă la cină” la Teatrul Elisabeta, “Iubire pentru trei plus unu’ “ la Centrul Cultural Unesco şi “Michelle”-

Un one woman show cu teatru şi dans; predau dansuri latino-americane, valsul mirilor, fac cursuri de teatru pentru copii, entertainment prin dans la diferite evenimente, am propria mea afacere: o firmă de organizări evenimente Magdinia Studio Art. În timpul liber îmi place să fac shootinguri şi prezentări de modă”.