Fotbal international

S-a tranşat disputa “cine e mai tare, Messi sau Ronaldo?” printr-o luptă de MMA ?

10.10.2019 | 12:36
Sa transat disputa cine e mai tare Messi sau Ronaldo printro lupta de MMA
ADVERTISEMENT

S-a tranşat disputa cine este mai tare între Leo Messi şi Cristiano Ronaldo şi nu s-a făcut oricum, ci printr-un procedeu care nu a implicat nici un fel calităţile fotbalistice ale celor două staruri, care sunt indiscutabile. Atât Leo Messi, cât şi Cristiano Ronaldo, sunt autorii a numeroase recorduri de-a lungul timpului.

Cine e mai tare: Messi sau Ronaldo. S-a decis prin MMA

Pentru că trăim tot mai mult în era tehnologiei şi a virtualului pe canalul de Youtube a fost montată o întâlnire dintre cei doi grei ai balonului rotund, fiecare cu câte cinci trofee Balonul de Aur în panoplia personală, o întâlnire care a avut loc în mod fictiv pe un ring de MMA.

ADVERTISEMENT

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo au intrat aşadar în ring într-o proiecţie foarte bine concepută şi pusă în practică şi în locul mingii şi-au împărţit pumni şi picioare, exact cum fac starurile din acest sport, unde portughezul are buni prieteni, cum ar fi luptătorul marocan Badr Hari.

Messi sau Ronaldo. Problema s-a rezolvat virtual într-un ring de MMA

Argentinianul a ieşit învingător. Urmează revanşa virtuală?

Messi şi Ronaldo din ring nu s-au menajat nici un moment, însă permanent iniţiativa a aparţinut argentinianului. Ronaldo a preferat mai mult statul în expectativă şi a evitat, pe cât a putut, prin mişcări elegante, loviturile adversarului, sperând că o va trimite el pe cea decisivă.

ADVERTISEMENT

Ceea ce nu s-a întâmplat şi cyber-Puricele Barcelonei a fost declarat învingătorul disputei. Ceea ce. nu ne îndoim de acest lucru, va genera nu peste mult timp o replică a acestei lupte din partea fanilor lui Cristiano, care nu se pot împăca la gândul că favoritul lor ar putea fi învins în vreun fel, fie el şi virtual, de către marele rival. Aşa încât, dacă v-a plăcut ceea ce aţi văzut, pregătiţi-vă şi de revanşă, pe care, cyber-CR7 o va aborda mult mai agresiv, pentru că se ştie că niciodată, în nici o ipostază nu i-a plăcut să piardă, mai ales în faţa lui Leo Messi.