Life

Cine e Maria Constantin de la Survivor România 2023. Cu ce bărbaţi celebri s-a iubit concurenta de la Faimoși

Maria Constantin participă la Survivor România 2023, făcând parte din echipa ”Faimoșilor”. Artista a avut mai multe relații de-a lungul timpului.
09.01.2023 | 14:26
Cine e Maria Constantin de la Survivor Romania 2023 Cu ce barbati celebri sa iubit concurenta de la Faimosi
Maria Constantin are planuri de nuntă în acest an. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Maria Constantin va putea fi văzută la Survivor România 2023, începând cu 9 ianuarie. Ea este cunoscută de către publicul român ca artistă de muzică populară, dar și prin prisma relațiilor cu bărbați celebri din showbiz.

Cine este ”faimoasa” Maria Constantin de la Survivor România 2023. Cu ce bărbați celebri s-a iubit

Maria Constantin face parte din echipa ”Faimoșilor”, în competiția din Republica Dominicană. Solista în vârstă de 35 de ani și-a lăsat în țară fiul și actualul partener (cu care ar avea planuri de nuntă-n.r), și pare determinată să ajungă învingătoare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de folclor este originară din orașul Bălcești, județul Vâlcea. A cunoscut celebritatea în urma mariajului cu afaceristul și fostul jucător de rugby Marcel Toader, de care a divorțat la notar în 2018.

Până să se căsătorească cu Marcel Toader ( decedat pe 3 august 2019-n.r),  interpreta a mai avut și alte relații. Primul ei soț a fost Ciprian Tapotă, iar din această căsnicie a rezultat un copil, Codrin Tapotă, care în prezent este un adolescent în toată regula și locuiește cu tatăl său.

ADVERTISEMENT

De Ciprian Tapotă, Maria Constantin a divorțat în 2014. Înainte de Ciprian Tapotă, artista ar fi trăit o poveste de dragoste cu fotbalistul Dacian Varga, dar totul s-a destrămat după un an.

În urma divorțului de tatăl fiului său, Maria Constantin l-a întâlnit pe Marcel Toader, care încheiase un mariaj cu prezentatoarea TV, Gabriela Cristea. Solista și afaceristul au fost căsătoriți din 2015 până în 2018.

ADVERTISEMENT

Bat clopote de nuntă pentru Maria Constantin în acest an

Destinul a făcut ca mai târziu, după divorțul de Marcel Toader, soarele să apară din nou pe strada Mariei Constantin. L-a cunoscut pe un bărbat pe nume Robert Stoica.

Solista este mai mare cu trei ani decât actualul partener, dar acest lucru nu a împiedicat-o să-și facă planuri de nuntă cu el. În acest an, cei doi ar urma să meargă în fața altarului, ceea ce înseamnă că Maria Constantin va spune ”Da!” pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

”Anul viitor va fi nunta, momentan n-am stabilit data, pentru că avem foarte multe evenimente la care trebuie să mergem, mai așteptăm, probabil la toamnă mai târziu vom merge să ne uităm de locație.

Cert este că va fi o petrecere, nu o nuntă, ceva gen white party, afară, toată lumea să se simtă bine, îmbrăcată mai lejer, nu neapărat cu rochii de seară și nu știu ce accesorii”, a declarat Maria Constantin pentru Spynews.

Survivor România 2023 va începe luni seară, 9 ianuarie, pe Protv, de la ora 20:30. Emisiunea se va putea urmări trei zile consecutive, de la 20:30, atât pe sticlă, cât și online, pe platforma Voyo.

ADVERTISEMENT