Life

Cine e Mihaela Berteanu de la Survivor România 2021. Războinica are o poveste de viață tristă

05.02.2021 | 12:27
Cine e Mihaela Berteanu de la Survivor Romania 2021 Razboinica are o poveste de viata trista
Cine e Mihaela Berteanu de la Survivor România 2021. Războinica are o poveste de viață tristă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Berteanu este una dintre noile concurente de la Survivor România 2021, tânăra alăturându-se echipei Războinicilor. Participanta are o poveste de viață destul de tristă, fiind crescută departe de familia sa. 

Tânăra de 24 de ani este originară din Brașov și a fost crescută de mică de bunica sa, după ce părinții au luat decizia de a divorța când ea avea numai 2 ani. Frumoasa brunetă are o soră geamănă, dar și un frate mai mic din cea de-a doua căsnicie a mamei sale.

ADVERTISEMENT

Războinica a crescut mai mult fără părinți, mama sa luând decizia de a pleca la muncă în Italia când ea era destul de mică. Mihaela Berteanu a rămas în grija bunicii sale, la fel și frații, în prezent, familia fiind pentru ea un sprijin foarte important.

Mihaela Berteanu, noua concurentă de la Survivor România 2021. Cine este ea

Mihaela Berteanu de la Survivor România 2021 este susținută de cei dragi în această competiție, dar și de prieteni care speră să se întoarcă acasă cu premiul cel mare. Tânăra a venit cu forțe proaspete în echipa albastră, dovadă că deja a luat parte la primul meci din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Războinica a dat totul în teren și a adus un punct echipei sale, fiind felicitată de coechipieri. Colegii i-au arătat împrejurimile, tânăra făcând primele declarații despre competiția sportivă de la Kanal D, condițiile din junglă și probele de pe traseu.

„Am ajuns astăzi după meci în camp, colegii mei mi-au făcut prezentarea. Am rămas uimită de priveliște, clar e primul lucru care îți atrage atenția. Au făcut cam tot, deocamdată, cât să ne descurcăm. 

ADVERTISEMENT

Clar, dacă am idei o să le propun, dar și ce au făcut ei până acum mi se pare chiar super și cred că avem chiar tot ce ne trebuie”, au fost primele impresii ale Războinicii care a ajuns în urmă cu numai o zi în Republica Dominicană, într-un video de pe Instagram.

În altă ordine de idei, Mihaela Berteanu este o împătimită a vacanțelor în zone însorite, motiv pentru care se va adapta foarte bine zonei. Tânăra impresionează prin aspectul fizic, dar și prin frumusețea naturală, care nu poate fi trecută cu vederea.

ADVERTISEMENT

Războinica nu trece neobservată, fiind primită cu brațele deschise oriunde ar merge. Concurenta de la Survivor România 2021 a fost acceptată imediat în echipa albastră, mai ales că și-a pus sufletul și determinarea pentru a câștiga primul ei punct.

ADVERTISEMENT