Life

Cine e Nicodim Ungureanu, noul actor care va juca în serialul Adela de la Antena 1. Ce personaj va interpreta

Nicodim Ungureanu este noul actor care va juca în telenovela românească Adela, difuzată de Antena 1. Acesta va intra în pielea personajului Toma, de profesie polițist.
17.01.2022 | 12:47
Cine e Nicodim Ungureanu noul actor care va juca in serialul Adela de la Antena 1 Ce personaj va interpreta
ADVERTISEMENT

Un nou actor intră în distribuția serialului Adela de la Antena 1. Nicodim Ungureanu, cunoscut pentru rolurile sale magistrale în teatrul românesc, prezent și pe scenele din afara țării, va intra în pielea unui polițist pe nume Toma, al cărui rol va fi extrem de interesant în contextul poveștii telenovelei.

Nicodim a vorbit despre provocarea de a juca în producția care a doborât recorduri de audiență. Și-a luat foarte în serios rolul și este extrem de entuziasmat de proiectul din care face parte.

ADVERTISEMENT

Nicodim îl va juca, așadar, pe Toma, care își va desfășura activitatea alături de procurorul jucat în telenovelă de Răzvan Fodor.

Nicodim Ungureanu se alătură distribuției din serialul Adela

„Îl joc pe Toma, omul bun, săritor. Omul pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la ședința cu părinții, pe care îl placi şi datorită uniformei. Omul care la rândul lui nu te place. Doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui. Toţi îi tolerează nechibzuinţa”, a spus Nicodim Ungureanu despre rolul său.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit și despre relația minunată pe care o are cu producătoarea Ruxandra Ion, de la care a primit un singur sfat când a acceptat să joace în telenovelă: „Fă un super-personaj. Așa îmi mulțumești!”.

Nicodim Ungureanu, născut în județul Gorj, este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi. A jucat o bună bucată de vreme la Teatrul de Stat din Constanța, dar s-a remarcat și într-o serie de producții cinematografice și seriale de televiziune.

ADVERTISEMENT

A avut marele privilegiu de a fura meserie de la câțiva actori numiți monștri sacri ai lumii artistice precum Gheorghe Dinică, Mitică Popescu sau Florin Zamfirescu.

Nicodim Ungureanu, în rolul polițistului Toma, în serialul Adela de la Antena 1

Noul sezon al telenovelei va începe pe 27 ianuarie

Filmografia sa cuprinde producții precum „Furia” (2002), „Regina războinică” (2003), „Narcisa sălbatică” (2010-2011) sau „Doar cu buletinul la Paris” (2015).

ADVERTISEMENT

Telenovela Adela, în care pot fi urmăriți actorii la modă ai momentului, Oana Moșneagu, Vlad Gherman, Mara Oprea și Alecs Dunaev, va continua cu un nou sezon, în curând la Antena 1.

Următorul sezon va începe joi, 27 ianuarie 2022, de la ora 20:30, imediat după Obsevator. Chiar dacă s-a aflat adevărul despre trecutul Adelei și familia ei, intrigile încă nu au dispărut. În noul sezon vor avea loc o serie de noi răsturnări de situație și evenimente care îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură.

 

ADVERTISEMENT
Tags: