Life

Cine e Nicoleta Dragne, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. A făcut senzație în trecut la Antena 1

Nicoleta Dragne pășește cu mare încredere în emisiunea de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” odată cu eliminarea lui Carmen Negoiță.
19.10.2021 | 21:47
Cine e Nicoleta Dragne noua concurenta de la Bravo ai stil Celebrities A facut senzatie in trecut la Antena 1
Cine e Nicoleta Dragne, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. A făcut senzație în trecut la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Noua concurentă de la Kanal D nu este deloc străină de televiziune, asta pentru că în trecut a făcut senzație la un alt post, și anume Antena 1.

Frumoasa blondină s-a numărat printre ispitele de la „Insula Iubirii”. Pe plan sentimental este singură, după ce s-a despărțit de tatăl fiului ei cu care avea o relație de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne s-a înscris la „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a le arăta celor din fața micilor ecrane că are habar în ceea ce privește moda din zilele noastre și nu numai.

Nicoleta Dragne, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Cine este și în ce emisiune a mai fost

Nici bine nu a pășit pe podiumul de la Kanal D că Nicoleta Dragne deja a primit foarte multe aprecieri. Blondina i-a lăsat cu gura căscată inclusiv pe jurați.

ADVERTISEMENT

„În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!”, a afirmat Raluca Bădulescu despre noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”, conform kanald.ro.

Îndrăzneață și cu foarte multă încredere în ea fosta ispită de la Insula Iubirii își dorește să ajungă în marea finală și chiar să câștige titlul de cea mai stilată femeie din România.

ADVERTISEMENT

Întrebată de Maurice Munteanu pe cine ar vrea să scoată din show, Nicoleta Dragne nu a stat prea mult pe gânduri și a declarat că le vrea eliminate pe toate.

Nicoleta Dragne, noua concurentă de la Bravo, ai stil

Nicoleta Dragne, noua concurentă de la Bravo, ai stil. Sursa foto: kanald.ro. Colaj: Fanatik

Ce a pregătit Nicoleta Dragne pentru prima ediție de la Bravo, ai stil

Fosta vedetă de la Antena 1 a venit și cu o provocare pentru colegele de emisiune, Ruxi precizând la un moment dat că se gândea să pună în scenă o idee similară.

ADVERTISEMENT

„Asta urma să fac eu azi ca să știți că nu m-am luat după ea”, a spus Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” legat de momentul blondinei.

Nicoleta Dragne a declarat că va începe să se dezbrace dacă cineva ghicește, dacă nu, se va dezbrăca persoana pe care a provocat-o la joc.

Pentru prima ediție a emisiunii de la Kanal D blondina a optat pentru o ținută extrem de provocatoare, de culoare galbenă, care i-a scos în evidență lenjeria intimă.

“Pentru mine, participarea la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil”, spune Nicoleta Dragne.

Momentul fostei ispite de la „Insula Iubirii” va putea fi urmărit în cursul serii de miercuri, 20 octombrie 2021, începând cu ora 22:30.

ADVERTISEMENT