Fotbal international

Cine e Norwich, echipa la care ar putea ajunge Dennis Man. Transferul care îi umple de bani pe „canari”

09.07.2020 | 13:38
Cine e Norwich echipa la care ar putea ajunge Dennis Man Transferul care ii umple de bani pe canari
ADVERTISEMENT

Dennis Man poate fi protagonistul unui transfer important din fotbalul românesc și este pe cale să semneze cu Norwich, așa cum a anunțat FANATIK.

Norwich a evoluat în acest sezon în Premier League, însă nu mai are nicio șansă să se salveze de la retrogradare, iar din următorul sezon va juca din nou în Championship.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Dennis Man va ajunge la Norwich, acesta se poate duela cu George Pușcaș, atacantul naționalei care este legitimat la Reading.

Cine e Norwich, echipa la care poate ajunge Dennis Man

Norwich va retrograda în Championship la finalul sezonului de Premier League, deși „canarii” începuseră bine campionatul, obținând o victorie surprinzătoare chiar împotriva campioanei Manchester City, 3-2.

ADVERTISEMENT

De atunci, Norwich nu a mai reușit să producă prea multe puncte, iar după 34 de etape, echipa lui Daniel Farke a acumulat doar 21 de puncte, fiind ultima clasată în Premier League.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com

Un fundaș al „canarilor”, dorit insistent de Borussia Dortmund

În ciuda faptului că sunt ultimii clasați, Norwich are un lot puternic, de 134.930.000 de euro, având în componență mai mulți fotbaliști interesanți precum Emiliano Buendia, Ben Goodfrey sau Teemu Pukki.

ADVERTISEMENT

Totodată, portarul „canarilor” este celebrul Tim Krul, goalkeeper care s-a făcut remarcat la Campionatul Mondial din 2014, când a calificat-o pe Olanda în semifinalele competiției.

Mai mult decât atât, Ben Goodfrey este dorit de Borussia Dortmund, care a devenit un adevărat „magnet„ pentru tinerii fotbaliști englezi. Vicecampioana Germaniei este pregătită să ofere nu mai puțin de 50.000.000 de euro pentru fundaș, însă trebuie să se miște rapid, pentru că și rivalii de la RB Leipzig au „intrat pe fir”.

ADVERTISEMENT

Top 3 al celor mai valoroși fotbaliști din lotul lui Norwich City:

  1. Todd Cantwell – 20.000.000 de euro
  2. Max Aarons – 20.000.000 de euro
  3. Emiliano Buendia – 14.500.000 de euro

Norwich are două trofee în palmares

Vitrina trofeelor lui Norwich nu este foarte plină, însă „canarii” se pot mândri cu două Cupe ale Angliei, câștigate în 1962 și în 1985, cu mult înainte ca Dennis Man să se nască.

Formația evoluează pe „Carrow Road”, o arenă cu 27.000 de locuri, care e umplută la fiecare partidă.

  • 17 iunie 1902 este data la care s-a fondat Norwich City
ADVERTISEMENT
Tags: