Life

Cine e noul concurent de la Mireasa. Răzvan a creat deja probleme printre concurenți: „Mă enervează”

Răzvan este noul concurent din casa Mireasa. Deși abia sosit în competiție, prezența lui a stârnit certuri printre vechii concurenți. Inimioara a recunoscut că vrea să îl cunoască mai bine.
06.05.2022 | 18:21
Cine e noul concurent de la Mireasa Razvan a creat deja probleme printre concurenti Ma enerveaza
Cine e noul concurent de la Mireasa. Răzvan deja a iscat discuții. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Un nou concurent a venit la emisiunea Mireasa. Răzvan are 25 de ani și vrea să își întemeieze o familie, acesta fiind și motivul pentru care a venit la acest show.

Cine este noul concurent de la Mireasa

Concurentul din casa Mireasa a dezvăluit că vrea să cunoască fetele care nu sunt deja într-o relație.

ADVERTISEMENT

„Am venit să cunosc fetele și să încerc o relație cu cele care nu au un cuplu… Sunt singur la părinți, sunt mai apropiat de mama… Căsătoria este un lucru foarte serios pentru mine.. Îmi doresc o persoană înțelegătoare”, a spus acesta.

Printre fetele care au răspuns afirmativ la întrebarea „Cine vrea să îl cunoască pe Răzvan?” și Inimioara a ridicat mâna, lucru care l-a nemulțumit pe Adrian, fostul său partener.

ADVERTISEMENT

„Nu e vorba de Inimioara, e vorba de altceva. Nu e vorba de nimic altceva că mi-am dat seama că am avut dreptate. Am știu ce să fac atunci”, a spus concurentul, după ce le-a mărturisit colegilor că este supărat din cauza acestei situații.

Perneș l-a taxat pe Adrian pentru atitudinea sa

Au existat discuții aprinse tocmai din această cauză, iar Perneș de la Mireasa a considerat că ceea ce a făcut Adrian a fost greșit.

ADVERTISEMENT

„Ai greșit foarte mult în privința Inimioarei. Acum nu ar trebui să judeci.  El nu a fost corect cu ea… Și i-a zis adevărul… Și acum tu te superi că a ridicat mâna?…

Nu trebuia tu să faci lucruri… Pe mine deja mă enervează lucrurile astea”, a spus Perneș.

Nemulțumit că își dă cu părerea, Adrian i-a dat replica: „Nu e treaba ta, mereu te bagi în contexte și nici nu știi despre ce e vorba”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Adrian a lămurit situația și a explicat de ce era, de fapt supărat.

„Ce voiai să facă, să te aștepte un an în fața porții Mireasa? Trebuia să se resemneze, să plece acasă?”, a spus prezentatoarea.

Motivul nemulțumirii sale era acela că Inimioara ar fi mințit în scrisoarea dată lui la început, în care a spus că a intrat în emisiune pentru el. Concurentul ar fi avut alte așteptări.

„Inimioara a vrut să vină în emisiune și nu să facă o relație cu tine?”, a întrebat Simona Gherghe, lămurind situația.

ADVERTISEMENT
Tags: