Life

Cine e noul iubit al Ramonei Olaru. Bărbatul este milionar și este cu mult mai tânăr decât ea

Ramona Olaru are un nou iubit. Se pare că vedeta l-a uitat definitiv pe Cătălin Cazacu și este mai fericită ca oricând.
11.04.2023 | 11:28
Cine e noul iubit al Ramonei Olaru Barbatul este milionar si este cu mult mai tanar decat ea
Cine e noul iubit al Ramonei Olaru. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost împreună luni bune. Sportivul a cerut-o inclusiv în căsătorie pe vedeta de la Antena 1, iar mulți se așteptau să îi vadă în curând în fața altarului. Se pare că lucrurile aveau să se schimbe însă ceva timp mai târziu.

Cine este noul iubit al Ramonei Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, iar fiecare a luat-o pe drumul său. El este într-o relație, iar vedeta tv se pare că nu a pierdut nici ea timpul. Aceasta a fost surprinsă recent în compania unui bărbat milionar, iar cei doi par extrem de fericiți.

ADVERTISEMENT

Paparazzi de la cancan.ro au surprins-o pe Ramona Olaru alături de Mircea Babagianu. Cei doi au mers la mall în acest weekend și se pare că acest lucru s-a întâmplat la puțin timp după ce bărbatul s-a întors din Japonia, susțin jurnaliștii.

Conform sursei citate, Ramona Olaru avea un zâmbet larg, iar din postările ei de pe rețelele de socializare înțelegem că este mai fericită ca oricând. Și totuși cine este iubitul Ramonei Olaru și cu ce se ocupă, de fapt, acesta?

ADVERTISEMENT

În primul rând Mircea Babagianu este mult mai tânăr decât vedeta de la Antena 1. Acesta are 25 de ani și de altfel este fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru? Acesta duce o viață de lux.

Cu ce se ocupă Mircea Babagianu

Mircea Babagianu a urmat studiile la Londra, iar la momentul actual, acesta deține un magazin de haine Killem Clothing Line. De altfel, el promovează mai toate produsele pe contul personal de socializare, iar același lucru în face și Ramona Olaru, semn că își susține iubitul.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, tânărul conduce și o mașină pe măsură. Conform celor de la cancan.ro, Mircea Babagianu deține un bolid de lux marca Mercedes, modelul G-Klasse, a cărui valoare se învârte în jurul sumei de 100.000 euro.

Dincolo de mașini însă, tânărul mai deține și o colecție de accesorii de lux. Printre acestea se numără și faimoasele brățări Cartier, ale căror valoare este de ordinul zecilor de mii de euro. De asemenea, sursa citată scrie că tânărul poartă haine de lux, dar și încălțări pe măsură.

ADVERTISEMENT

Și nu doar Ramona Olaru și-a refăcut viața rapid după despărțirea de Cătălin Cazacu. La rândul său, motociclistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără cunoscută în lumea mondenă. Este vorba despre Elisa Alexandra Roman, reporter, dar și model, iar cei doi s-au afișat deja împreună recent. 

ADVERTISEMENT
Tags: