Fotbal intern

Cine e noul număr 1 la Dinamo! Ultimele două transferuri ale „câinilor“, în lotul pentru derby-ul cu FCSB. Exclusiv

09.02.2021 | 14:25
Cine e noul numar 1 la Dinamo Ultimele doua transferuri ale cainilor in lotul pentru derbyul cu FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cu două zile înainte de meciul cu FCSB, Dinamo a anunţat două transferuri un portar şi un mijlocaş. Ambii vor apărea în lotul pentru derby, iar goalkeeperul va fi noul număr 1 al „câinilor“, aşa cum FANATIK a aflat.

Gudmund Kongshavn este un portar norvegian de 30 de ani, cu 136 de meciuri în prima ligă din ţara natală, aflat la prima experienţă în străinătate, iar Jonathan Morsay, 23 de ani, e un mijlocaş suedez care poate juca fie în centru, fie în banda stângă.

ADVERTISEMENT

Noile achiziţii dinamoviste, în lotul pentru derby-ul cu FCSB

Noile achiziţii dinamoviste au intrat rapid în programul echipei. După efectuarea vizitei medicale, s-au alăturat lotului la baza de antrenament de la Săftica.

Din informaţiile FANATIK, Kongshavn şi Morsay vor face parte din lotul lui Dinamo pentru marele derby cu FCSB din optimile Cupei României, deşi la startul jocului vor avea doar două zile de când au venit la echipă.

ADVERTISEMENT

Kongshavn, noul număr 1 de la Dinamo

Norvegianul a evoluat ultima dată pentru Aalesunds, în prima ligă din ţara natală. Cel mai recent meci oficial datează din 22 decembrie 2020, pierdut cu 0-3 în faţa lui Mjondalen.

Gudmund Kongshavn, al cărui transfer a fost anunţat în exclusivitate de FANATIK, va prelua tricoul cu numărul 1 al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, rămas liber prin plecarea lui Mejias Osorio.

ADVERTISEMENT

Norvegianul este cotat la 200 de mii de euro, fiind cel mai valoros portar din lotul lui Dinamo. Mihai Eşanu, 50.000 de euro, şi Alexander Mitrovic (25.000 de euro) sunt ceilalţi doi goalkeeperi ai „câinilor“.

Morsay, 23 de minute în Serie B

Morsay are 4 jocuri pentru Chievo, de unde a venit sub formă de împrumut. A apărut o dată în Coppa Italia (120 de minute în înfrângerea la lovituri de departajare contra lui Catanzaro) şi în trei meciuri de Serie B, pentru un total de 23 de minute.

ADVERTISEMENT

Suedezul are o cotă de piată de 250.000 de euro şi a evoluat de două ori pentru naţionala sub 20 de ani a ţării sale.

Dinamo – FCSB se joacă în optimile Cupei României miercuri, 10 februarie, de la ora 20:30. Va fi cel de-al treilea derby al sezonului. FCSB le-a câştigat pe precedentele două: 3-2 acasă şi 1-0 în deplasare, ambele în Liga 1.

ADVERTISEMENT