Alegeri 2024

Cine e omul Rareș Hopincă. Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 și-a făcut portretul la “Sport și Politică”

Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, și-a făcut portretul la "Sport și Politică". Ce trebuie să știe alegătorii despre el.
05.06.2024 | 21:53
Cine e omul Rares Hopinca Candidatul PSDPNL la Primaria Sectorului 2 sia facut portretul la Sport si Politica
Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, și-a făcut portretul la "Sport și Politică". Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rareș Hopincă, politicianul trimis în luptă de alianța PSD-PNL pentru a câștiga Primăria Sectorului 2 din Capitală, și-a făcut portretul la podcast-ul “Sport și Politică”.

Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, și-a făcut portretul la “Sport și Politică”

Cine este omul Rareș Hopincă, cel care candidează cu șanse mari să câștige Primăria Sectorului 2? La această întrebare a răspuns însuși Rareș Hopincă, invitat la ”Sport și Politică”, un nou proiect premium marca FANATIK, cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

În iulie 2023, Rareș Hopincă a fost numit în funcţia de prefect al Municipiului București. A ocupat această funcție până în primăvara acestui an, când a demisionat pentru a se concentra 100% pentru campania la alegerile locale din Sectorul 2.

În podcast-ul ”Sport și Politică”, publicul a aflat mai multe despre profilul candidatului Rareș Hopincă, dar mai ales despre omul și profesionistul pe care locuitorii din Sectorul 2 sunt chemați să-l voteze. În emisiunea moderată de Horia Ivanovici, acesta s-a prezentat ca fiind un om dedicat muncii.

ADVERTISEMENT

Indiferent că vine vorba de campania electorală, de locul de muncă de la prefectură sau primăria de sector, Hopincă a pus mereu pe locul 1 implicarea în slujba cetățeanului.

”Nu sunt un om bogat. Sunt un om normal. La instituția Prefectului am avut un salariu de 2.500 de euro pe lună, circa 12.000 de lei. La primăria Sectorului 5, ca city manager am avut undeva la 15.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În prezent am un salariu de 12.000 de lei / lună, un nivel care este mare, pentru un om de rând, dar e un nivel care mie îmi este suficient. Oricum, sunt un om workaholic, care stau foarte mult la muncă. 

Îmi propun să fiu un primar activ. Așa sunt ca om în profesia mea. În momentul de față, în campanie, muncesc 14-16 ore, la primărie regulat 12-14 ore. Sunt workaholic cu siguranță. Îmi place să mă implic în foarte multe proiecte, să văd cum lucrurile se mișcă. Nu-mi plac colaboratorii care livrează scuze în loc de soluții”, spune Hopincă.

ADVERTISEMENT

Rareș Hopincă, un om credincios

Candidatul alianței PSD-PNL la Sectorul 2 este un om credincios. Așa a fost educat încă de tânăr. Născut în Bucovina, în Câmpulung Moldovenesc, Rareș Hopincă merge duminică de duminică la biserică.

”Sunt credincios. Sunt născut în Bucovina, în Câmpulung Moldovenesc, unde am și trăit primii 18 ani, într-o familie mai tradiționalistă și cu o educație normală. Biserica face parte din educație.

În familia mea, biserica era o chestiune de normalitate, cotidiană, și mi-am menținut cât am putut de mult această traiectorie după ce am venit la facultate și sunt confortabil”, dezvăluie candidatul PSD-PNL.

Horia Ivanovici a anticipat că, dacă Rareș Hopincă va triumfa la Sectorul 2, bucureștenii vor avea ”un bucovinean gospodar” la primărie. ”Aș prefera ca locuitorii Sectorului 2 să tragă concluzia asta după ce voi prelua mandatul. Cert e că îmi propun să muncesc foarte mult să aducem Sectorul 2 unde îi este locul. Să recuperăm decalajul ce ne desparte, pentru moment, de celelalte”, a fost replica lui Hopincă.

Rareș Hopincă, planuri ambițioase la Sectorul 2: ”Să ajungem din urmă Sectoarele 3 și 4”

Vorbind despre viitorul Sectorului 2, Rareș Hopincă spune că zona are un potențial de dezvoltare uriaș. ”E o provocare, dar este și o mare oportunitate pentru Sectorul 2.

Există loc de foarte multă dezvoltare, există foarte multe oportunități care nu au fost exploatate. E mare, mare păcat. La finalul zilei, din cauza lipsei de implicare a primarului, Sectorul 2 are de suferit”.

Rareș Hopincă a transmis și un mesaj pentru alegători. Îi invită să meargă la vot, duminică, 9 iunie, pentru a alege o echipă puternică, stabilă, serioasă. Promite că, odată ales, va lupta pentru a ajunge din urmă Sectoarele 3 și 4.

Știu că foarte mulți dintre locuitorii Sectorului 2 sunt dezamăgiți pentru că s-a promis foarte mult și nu s-a făcut mai nimic. Numai mergând la vot, alegând o echipă puternică, stabilă, serioasă, numai așa vom putea pune punct experimentelor care nu au fost cele mai bune în Sectorul 2 în ultimii 4 ani. 

Așa vom putea să punem Sectorul 2 pe harta dezvoltării, astfel încât în următorii ani să ajungem din urmă Sectoarele 3 și 4. Dacă acolo se poate, se poate și aici, la Sectorul 2, dar numai cu sprijinul cetățenilor. Să vină la vot, să aleagă corect, serios și să începem munca”, a spus Hopincă.

Cine e omul Rareş Hopincă. Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 şi-a făcut protrerul la "Sport şi Politică"

ADVERTISEMENT