Life

Cine e Raisa Chiribuță, golden buzz-ul Alexandrei Dinu la Românii au Talent. ”Nu pot să-mi imaginez cum a fost posibil”

29.03.2021 | 22:28
Cine e Raisa Chiributa golden buzzul Alexandrei Dinu la Romanii au Talent Nu pot sami imaginez cum a fost posibil
ADVERTISEMENT

Raisa Chiribuță este concurenta de la „Românii au talent” care a primit golden buzz-ul de la actrița Alexandra Dinu. Jurata de la Pro TV a rămas plăcut impresionată de micuța de 11 ani, care a transmis ceea ce simte prin mișcări de dans. 

Participanta este din Craiova și iubește enorm să danseze, activitate pe care o practică de la o vârstă foarte fragedă. Copila a venit cu dorința de a trece direct în semifinală și iată că visul i s-a îndeplinit datorită frumoasei blondine de la masa juriului.

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a rămas cu gură căscată la numărul Raisei, declarând că nu a mai văzut așa ceva până acum. Vedeta a apăsat butonul imediat după încheierea numărul artistic. Mișcările electrizante ale micuței oltence au ajuns și la inimile celorlalți jurați, Andra întrebându-se pe ce mari scena va ajunge copila.

Raisa Chiribuță, golden buzz de la Alexandra Dinu. Cu ce a impresionat

Raisa Chiribuță vrea să devină coregraf, mărturisind că dansul a ajutat-o să treacă peste timiditate. Copila visează de mică să ajungă la „Românii au talent”, experiența fiind una inedită pentru orice persoană care urcă pe scena de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„În această seară o să vă arăt latura mea necontrolată. Mi-au mai trecut emoțiile cât de cât, dar vreau să trecem la treabă. Dansul m-a ajutat să trec peste timiditatea pe care o am. Vreau să devin un coregraf.

Când eram mică îi spuneam mamei mele că vreau să câștig Românii au Talent. Mă simt foarte bine, nu mă așteptam”, spune Raisa Chiribuță, concurenta de la „Românii au talent”, care a primit golden buzz de la Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat jurații de la Românii au talent

„Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată. Nu pot să-mi imaginez cum a fost posibil așa ceva. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la Românii au Talent. E un fenomen, e o nebunie.

M-a lăsat cu gura căscată, iar eu mi-am lăsat simțurile să acționeze și nu i-am mai lăsat pe niciunul din colegii mei să spună nimic. Ești fantastică, am adorat fiecare secundă”, a spus Alexandra Dinu, care a trimis-o pe concurentă direct în finală.

ADVERTISEMENT

„Noi am intrat în visul tău. Mă întreb cum a fost posibil. Mă întreb unde va trebui să mergem să plătim bilet să o vedem peste câțiva ani pe marile scene ale lumii”, a completat Andra.

„Asta e frumos în viață că și ce pare imposibil, uneori se poate. Ne-a lăsat fără glas, practic. Adevărul e că te lasă așa puțin pe gânduri, pur și simplu pleacă mâna singură pe butonul auriu. Și pe mine m-a surprins reacția Alexandrei, care a fost extrem de rapidă.

Dacă stau bine să mă gândesc la ce a făcut fata asta la vârsta ei, deci da, e de domeniul senzaționalului uneori. Anumiți copii sunt de domeniul senzaționalului, nu îți vine să crezi. Te uiți și zici, bă așa ceva nu există, dar există”,  a declarat Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT