Life

Cine e Rareș Prisacariu, Golden Buzz la Românii au Talent 2023. A făcut sala să plângă cu un discurs patriotic

Primul episod de la Românii au Talent sezonul 13 a adus un val de emoții. Tot în această seară am putut vedea și cine a primit primul Golden Buzz.
20.01.2023 | 22:30
Cine e Rares Prisacariu Golden Buzz la Romanii au Talent 2023 A facut sala sa planga cu un discurs patriotic
Cine e Rareș Prisacariu, Golden Buzz la Românii au Talent 2023
ADVERTISEMENT

Show-ul Românii au Talent a debutat în această seară, iar emoțiile s-au ținut în lanț.

Rareș Prisacariu a citit aproape 200 de cărți până la 7 ani

După momente extrem de interesante, pe scena de la Românii au Talent sezonul 13, a urcat Rareș Prisacariu. Micuțul are doar 7 ani și are două mari pasiuni: actoria și cititul.

Înainte de a urca pe scenă, el a dezvăluit că a citit vreo 200 de cărți și că autorul lui preferat este Mihai Eminescu. De asemenea, întrebat de Pavel Bartoș ce își dorește să fie când va crește, acesta a fost extrem de sigur pe el.

ADVERTISEMENT

Rareș Prisacariu a dezvăluit că vrea să devină actor, atât național, cât și internațional și se pare încă de la o vârstă fragedă, micuțul, în vârstă de doar 7 ani, muncește din greu.

Rareș Prisacariu, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent, este elev și de asemenea, studiază și actoria, iar asta s-a putut vedea pe scenă, în momentul în care micuțul a ținut un discurs patriotic al lui Vlad Țepeș.

ADVERTISEMENT

Fiecare cuvânt rostit de Rareș Priscariu a ajuns la inimile juraților, dar și la sufletul celor prezenți în sală. Nu puțini au fost cei care au început să plângă încă din primele momente ale discursului.

Rareș Priscariu a primit Golden Buzz și a făcut o sală întreagă să plângă

La rândul lor, cei patru jurați sau ridicat în picioare în momentul în care Rareș Prisacariu și-a terminat momentul și au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa, vizibil emoționați.

ADVERTISEMENT

”Este un monolog al naibi de actual și mă bucur că sunt copii care te-au văzut în seara asta și eu cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus Mihai Bobonete.

”Nu ne-am depărtat prea mult de momentul ăla despre care vorbea el. Important este să luptăm în continuare și să încercăm să ne raportăm la aceleași valori despre care vorbește Vlad Țepeș.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc pentru momentul ăsta”, a continuat Dragoș Bucur.

La rândul lor, Andra, dar și Andi Moisescu au fost extrem de emoționați însă nici pe departe precum a fost Rareș Prisacariu.

După ce a primit Golden Buzz, primul din sezonul 13 al emisiunii Românii au Talent, micuțul a început și el să plângă.

”Golden Buzz înseamnă mult pentru mine. Înseamnă un moment de fericire totală (…) și pentru mama”, a spus Rareș Prisacariu.

ADVERTISEMENT