Life

Cine e românca de 40 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși. Surpriză uriașă! Ce meserie are Lavinia

Cine e femeia din România care a făcut nuntă cu propria persoană. Ce loc de muncă are Lavinia Lazăr, la aproape 40 de ani.
10.05.2023 | 10:05
Cine e romanca de 40 de ani care sa casatorit cu ea insasi Surpriza uriasa Ce meserie are Lavinia
Cine e femeia din România care a făcut nuntă cu propria persoană. Ce loc de muncă are Lavinia Lazăr și unde locuiește ea. Sursa foto: rbb24.de
ADVERTISEMENT

Cine e românca de aproape 40 de ani care s-a căsătorit cu ea însăşi. Surpriză uriașă! Ce meserie are Lavinia și cum a ajuns la această decizie radicală. Cine i-a fost alături în ziua cea mare și când a avut loc marele eveniment.

Cine e femeia din România care a făcut nuntă cu propria persoană. Ce loc de muncă are Lavinia Lazăr, la aproape 40 de ani

Lavinia Lazăr este femeia din România care a făcut nuntă cu propria persoană. Femeia în vârstă de circa 40 de ani este stabilită de foarte multă vreme în Berlin, acolo unde a avut loc ceremonia, în compania altor 12 doamne și doamnișoare.

ADVERTISEMENT

Prietenele i-au fost alături în ziua cea mare, evenimentul fiind unul important pentru ea. Românca a pregătit totul în amănunt pentru nunta cu sine, care a avut loc în mai 2019. Momentul a fost emoționant pentru ea.

Bucuria și emoția și-au făcut simțite prezența. La finalul nunții femeia a aruncat inclusiv buchetul de flori, exact ca la o ceremonie clasică. În plus, decizia a fost luată pentru a se vindeca după o relație cu un bărbat.

ADVERTISEMENT

„Am spus da și m-am uitat în ochii a douăsprezece femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică. Cred că subconștientul meu a fost cel care a știut de ce am nevoie pentru vindecarea mea. 

Asta m-a făcut să mă simt foarte în siguranță”, a declarat Lavinia Lazăr pentru publicația rbb24.de. Femeia a mai povestit că înainte să se căsătorească cu ea însăși a fost părăsită de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Românca visa să-și întemeieze o familie alături de bărbat și să devină mamă, însă planurile sale s-au spulberat. Visul său de fericire s-a destrămat și așa s-a ales cu inima zdrobită. Astfel a realizat că nu mai are pe nimeni pe care să se bazeze.

Lavinia Lazăr, schimbare radicală în carieră

Lavinia Lazăr a făcut o schimbare radicală în carieră la scurt timp după ce s-a căsătorit cu ea însăși. Femeia din România susține că nunta a marcat un moment important pentru că a renunțat la locul de muncă pe care-l avea într-o agenție.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, femeia lucrează pe cont propriu și consiliază cupluri. În altă ordine de idei, aceasta susține că în continuare crede în căsătoria tradițională și nu exclude posibilitatea unei relații de dragoste.

ADVERTISEMENT