ADVERTISEMENT
Life

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mugur Mihăescu. Sunt împreună de peste 20 de ani

Autor: Alexa Serdan | 06.01.2021 | 07:34
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mugur Mihăescu. Sunt împreună de peste 20 de ani

Mugur Mihăescu este unul dintre cele mai discrete vedete când vine vorba de viața personală, actorul din „Vacanța Mare” vorbind foarte rar despre soția sa. Acesta este căsătorit de peste 20 de ani și are o fiică. 

ADVERTISEMENT

Celebrul actor și-a cunoscut partenera de viață în urmă cu mai bine de 30 de ani, încă din vremea liceului, însă povestea lor de dragoste a început să prindă contur abia după încheierea studiilor universitare. Sunt căsătoriți de 24 de ani, relația lor fiind una solidă.

Rodica, soția lui Mugur Mihăescu, este de profesie profesoară de informatică, actorul mărturisind la un moment dat care este secretul este relații de peste 2 decenii. Actorul este de părere că ambii parteneri trebuie să facă anumită compromisuri pentru a merge totul bine.

ADVERTISEMENT

Cine este soția lui Mugur Mihăescu. Ce profesie are Rodica

„Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită. După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel.

Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri.

ADVERTISEMENT

Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu”, declara Mugur Mihăescu în urmă cu ceva timp, notează okmagazine.ro.

Mugur Mihăescu alături de soția Rodica și de fiica Ivona
Mugur Mihăescu alături de soția Rodica și de fiica Ivona. Sursa foto: click.ro

Câștigătorul de la Masked Singer România și partenera sa de viață au împreună și o fiică. Ivona are 22 de ani și lucrează într-o agenție de turism din Londra, tânăra fiind absolventă a Facultății de Administrare a Afacerilor în cadrul Universității Bath din Somerset.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu are o relație foarte specială cu unicul său copil, mărturisind că nu i-a interzis nimic niciodată. Singurul lucru pe care vedeta i l-a cerut fiicei sale a fost să nu facă rău, lucru pe care se pare că tânăra l-a înțeles perfect.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: «Nu face rău!». Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, mai spunea actorul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!