News

Cine e Simona, soţia lui Alexandru Cumpănaşu. A lucrat pentru Viorica Dăncilă în trecut

31.08.2019 | 17:14
Cine e Simona sotia lui Alexandru Cumpanasu A lucrat pentru Viorica Dancila in trecut

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a căzut victimă psihopatului din Caracal, Gheorghe Dincă, este căsătorit cu Simona- Gabriela Baltag, o frumoasă brunetă de 28 de ani, cu puternice conexiuni în lumea politică. Mai concret, partenera de viață a președintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a lucrat în trecut pentru trei premieri ai Partidului Social Democrat, în calitate de consilier, inclusiv printre care Viorica Dăncilă.

Soția lui Alexandru Cumpănașu a fost consiliera Vioricăi Dăncilă

În ianuarie 2018, a renunțat, însă, la funcția pe care o deținea, pentru a deveni secretar general al organizației conduse de soțul său. De altfel, într-un interviu acordat la vremea respectivă, Cumpănașu a vorbit despre decizia de a o numi la conducerea partidului său pe cea care avea să-i devină soție.

Prin numirea doamnei Simona Baltag în funcția de secretar general al CNMR am realizat o consolidare importantă a organizației din punct de vedere administrativ și ca reprezentare. Experiența în administrația centrală și rezultatele obținute vor spori dinamică și forța CNMR”, spunea unchiul Alexandrei Măceșanu, la vremea respectivă.

Simona-Gabriela Baltag, soția lui Alexandru Cumpănașu. Sursa foto: Facebook
Simona-Gabriela Baltag, soția lui Alexandru Cumpănașu. Sursa foto: Facebook

Alexandru Cumpănașu vrea să candideze la prezidențiale

În altă ordine de idei, Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani răpite, violate și probabil ucise de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, a anunțat că nu exclude varianta intrării în cursa pentru președinția țării. De altfel, acesta a demarat deja o acțiune de strângere de semnături pentru candidatura sa la alegerile din noiembrie 2019.

Am dus o bătălie fără să mă gândesc nicio secundă la nimic altceva. În acest moment este o viaţă liniştită şi aşezată. A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniştea, să îmi pierd tot ceea ce astăzi îmi aduce confort. Ei bine, eu vă întreb astăzi şi vreau să îmi răspundeţi cât se poate de sincer şi de direct.

Trebuie să ştiu care este părerea dvs despre acest lucru. Este cazul astăzi să candidez la Preşedinţia României sau nu? Are România nevoie astăzi de un candidat la Preşedinţia României care să se lupte cu clanurile mafiote? Are România astăzi nevoie de un candidat care să se lupte cu mafia din fiecare judeţ?”, a transmis Alexandru Cumpănașu pe Facebook, precizând că nu a avut această intenție până acum, dovadă că să strângă semnături cu 20 de zile înainte de expirarea termenului pentru depunerea candidaturii.