News

Cine e șoferița care s-a sinucis pe A1, după o ceartă cu soțul: ”Suflete zdrobite, lăsate în urmă”

O femeie în vârstă de 25 de ani a ales să-și pună capăt zilelor în timp ce se afla la volan și s-a înfipt cu mașina sub un tir.
31.10.2022 | 20:50
Cine e soferita care sa sinucis pe A1 dupa o cearta cu sotul Suflete zdrobite lasate in urma
Tânăra care s-a sinucis pe autostradă. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs pe autostrada A1, după o ceartă între femeie și soțul său, însă bărbatul e șocat de cele întâmplate.

Cine e Loredana, femeia care s-a sinucis pe autostradă

Conform anchetatorilor, femeia a intrat intenționat cu autoturismul pe care-l conducea în spatele unui camion care circula în fața ei.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs la ora 23:00 la kilometrul 438 al autostrăzii Deva – Nădlac. Femeia circula dinspre Margina spre Timișoara și a intrat cu viteză mare sub un TIR

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Mai mult, șoferul camionului nu a putut evita impactul fiindcă a fost lovit violent din spate de mașina condusă de femeie.

ADVERTISEMENT

“La data de 30.10.2022, în jurul orei 23:15, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe A1, sens de mers Margina-Timișoara, la km 438, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un ansamblu de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că o femeie, în vârstă de 25 de ani, a condus un autoturism pe banda 1, dinspre localitatea Margina înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune față-spate cu un ansamblu rutier, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care se afla în mișcare pe banda 1 de circulație.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului a rezultat, din nefericire, decesul femeii, aceasta fiind singură în autoturism. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier“, au transmis poliţiştii.

ADVERTISEMENT

Observatornews.ro a aflat că pe tânără o chema Loredana și era mama unei fetițe. Soțul îndoliat a postat pe Facebook un mesaj trist, prin care o jelește pe femeie. “Suflete frânte și zdrobite lăsate în urmă“, a scris bărbatul.

ADVERTISEMENT