Life

Cine e soția lui Teo, fiul Ioanei Năstase. Tânăra s-a botezat recent în religia ortodoxă

Teo, băiatul Ioanei Năstase, se pregătește să facă pasul cel mare cu aleasa inimii. Tânărul și partenera sa de viață vor ajunge la altar vineri, 1 iulie 2022.
30.06.2022 | 16:30
Cine e sotia lui Teo fiul Ioanei Nastase Tanara sa botezat recent in religia ortodoxa
Cine e iubita fiului Ioanei Năstase. Teo se căsătorește cu o turcoaică. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul frumoasei brunete din primul mariaj are o relație sentimentală cu o șatenă de ani buni. S-au cunoscut în adolescență, iar de atunci sunt de nedespărțit, constănțeanca fiind deja bunica unei fetițe după care e topită.

Cine e iubita fiului Ioanei Năstase. Teo se căsătorește cu o turcoaică

Teo, fiul Ioanei Năstase, este îndrăgostit de partenera sa de viață de multă vreme. Au devenit părinți în urmă cu peste doi ani, iar acum se pregătesc să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, după ce au amânat evenimentul din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Băiatul în vârstă de 22 de ani se însoară cu o tânără de origine turcă, care s-a botezat recent în Biserica Ortodoxă. Ceilan a renunțat la religia musulmană pentru a forma o familie alături de iubitul și fiica lor, Anastasia.

„Mireasa e turcoaică din România. Tatăl ei este român, iar maică-sa este turcoaică. Ceilan s-a botezat, însă, în biserică la noi. A trecut de la religia musulmană la cea ortodoxă!

ADVERTISEMENT

Avem 400 de invitați! Vor fi și câteva familii din partea fostului soț. Vine și el, normal! Avem doar respect unul pentru altul! Leuțu are terasa mare la apartament, vor veni să-l ia de acolo pe ginerică”, a mărturisit Ioana Năstase pentru click.ro.

Ioana Năstase, nuntă pe plajă pentru fiul ei, Teo

Teodor Bostan va avea la nuntă peste 400 de invitați și patru formații care vor întreține atmosfera, printre care se va număra și artistul de muzică de petrecere Adrian Minune. În plus, invitații vor fi delectați de o trupă machidonească.

ADVERTISEMENT

Nu doar mireasa este turcoaică, ci și nașa. Așadar, se anunță a fi o nuntă mare și frumoasă, despre care se va vorbi mult timp. Ceremonia va avea loc pe o plajă din Constanța, Ioana Năstase mărturisind că are emoții foarte mari.

Soția lui Ilie Năstase s-a pregătit cu trei rochii pentru acest eveniment, în timp ce fostul jucător de tenis va purta un costum elegant, special croit pentru nuntă.

ADVERTISEMENT