Life

Cine e soția miliardarului de la Ferrari. Este româncă și s-au căsătorit în secret

Soția miliardarului de la Ferrari este româncă, iar cei doi s-au căsătorit în secret. Piero Ferrari este împreună cu actuala parteneră de câțiva ani.
26.07.2021 | 18:21
Cine e sotia miliardarului de la Ferrari Este romanca si sau casatorit in secret
Cine e soția miliardarului de la Ferrari. Este româncă și s-au căsătorit în secret. Sursa foto: evz.ro
ADVERTISEMENT

Piero Ferrari s-a căsătorit în secret, iar nunta a fost neașteptată chiar și pentru invitați. Soția miliardarului de la Ferrari este româncă și sunt împreună încă din 2016.

Fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari este foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală. El și partenera lui au decis să păstreze secret faptul că se căsătoresc, așa că au dezvăluit totul pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Cine e soția miliardarului de la Ferrari. Este româncă și s-au căsătorit în secret

Soția miliardarului de la Ferrari este româncă, iar ea și Piero Ferrari s-au căsătorit în mare secret. Romina Gingașu este numele celei care și-a unit destinul cu cel al miliardarului.

Evenimentul a avut loc pe insula Capri din Italia, la restaurantul Canzone del Mare, locație celebră pentru priveliștea pe care o are, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Unul dintre invitații speciali a fost Al Bano, unul dintre cei mai mari soliști de pe planetă. Piero Ferrari i-a făcut această surpriză partenerei sale întrucât prenumele ei, Romina, este inspirat de la cel al soției lui Al Bano, Romina Power.

Romina și Piero le-ar fi transmis tuturor cunoscuților că se ocupă cu organizarea nunții unei prietene din copilărie de-a româncei, Patricia. Ea s-a căsătorit cu Sabrin, doar că invitații au avut parte de o surpriză colosală atunci când au văzut cine sunt, de fapt, mirii.

ADVERTISEMENT

După ce și-au unit destinele, Romina și Piero au devenit nași de cununie pentru Patricia și Sabrin, prietenii lor.

Romina Gingașu este angajata companiei de avioane „Bombardier”, unde le vindea avioane celor mai bogați oameni din lume. Ea și Piero Ferrari s-au cunoscut în 2016, atunci când amândoi se aflau pe aeroportul privat Milano Linate.

ADVERTISEMENT

Acolo, cei doi așteptau un elicopter pentru a fi duși pe circuitul de Formula 1 de la Monza. În 2017, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Piero Ferrari a invitat-o pe Romina la masă în Monte Carlo, unde producătorul de avioane avea biroul.

Piero Ferrari a divorțat de soția lui, Floriana Nalin, în 2017, după 50 de ani împreună. Miliardarul de 76 de ani s-a căsătorit, în mare secret, cu actuala parteneră de viață. Printre invitații la nuntă s-au numărat doar membrii familiei și prietenii apropiați ai cuplului.

Piero Ferrari are o avere estimată la 4,5 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT