Cine e Taylor Townsend, adversara Simonei din turul 2 de la US Open: “Nu sunt model, dar cui îi pasă?!”

Silviu Ghering    Andrei Șchiopu   
în Tenis
28/08/2019, 10:52
Cine e Taylor Townsend, adversara Simonei din turul 2 de la US Open: “Nu sunt model, dar cui îi pasă?!”
Taylor Townsend

Simona Halep o va întâlni în turul 2 de la US Open pe americanca Taylor Townsend, jucătoare aflată pe locul 61 în clasamentul WTA. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Taylor Townsend a oferit mai multe detalii despre ea și despre cum o privesc adversarele înainte de meciuri. Supranumită și „noua Serena Williams”, americanca a mai jucat împotriva Simonei Halep de 3 ori și tot de atâtea ori a fost învinsă.

Taylor Townsend, adversara Simonei Halep de la US Open: „Nu sunt model, dar cui îi pasă?!”

Taylor Townsend este mândră cu corpul ei, chiar dacă nu este la fel de „slim” ca majoritatea celorlalte jucătoare: „Nu am fost niciodată un model, chiar şi atunci când eram copil, eram mai plinuţă, iar domnul Young poate depune mărturie. Nu-mi pasă ce se spune în circuit despre mine, dar odată ce joc şi câştig, cui îi mai pasă de toate astea?! Nu voi putea niciodată să-mi schimb corpul. Mă accept aşa cum sunt eu şi muncesc din greu pentru a reuşi”.

„Tot ceea ce este important, ceea ce contează este energia pe care o aduc pe teren, pentru că doar așa câștigi”, a mai declarat jucătoare în vârstă de 23 de ani, referitor la greutatea sa.

  • 61 este locul pe care Taylor Townsend îl ocupă în clasamentul WTA
Taylor Townsend, adversara Simonei Halep
Taylor Townsend, adversara Simonei Halep. Sursa foto: hepta.ro

Simona și Taylor s-au mai întâlnit de 3 ori

Simona Halep și Taylor Townsend s-au mai întâlnit de 3 ori până acum: la Cincinnati, la Roland Garros și la Miami. Toate partidele au fost câștigate de jucătoarea din România, iar ultima confruntare directă dintre cele două a fost în martie, la Miami. Simona a câștigat partida respectivă în două seturi: 6-1, 6-3. Chiar dacă este din SUA, Taylor preferă să joace mai mult pe zgură. „Să ştii că eu ador zgura. Am jucat foarte mult pe zgură, nu doar la Charleston, ci şi în multe turnee challenger. Mă simt foarte bine pe zgură.”, a mai spus americanca pentru FANATIK.

Simona Halep a trecut de jucătoarea americancă Nicole Gibbs (135 WTA), în primul tur de la US Open. Românca a învins-o pe Gibbs în 3 seturi, 6-3, 3-6, 6-2, după un meci destul de dificil și speră să ajungă foarte departe la turneul de Grand Slam de la New York.

  • 23 de ani a împlinit Taylor Townsend pe 16 aprilie
  • 42.860.000 este totalul premiilor oferite de organizatori la US Open 2019
Închide ×