Life

Cine e Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Sora lui este prezentatoare la TVR

07.07.2020 | 17:33
Cine e Tiberiu Argint noul iubit al Andreei Balan Sora lui este prezentatoare la TVR
Tiberiu Argint este noul iubit al Andreei Bălan. Sursa foto: viva.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Tiberiu Argint pare să fie noul iubit al Andreei Bălan, asta după ce cântăreața a fost surprinsă sărutându-se cu patos cu acesta la malul Mării Negre.

Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, are aceeași vârstă ca ea

Tiberiu este fratele celebrei prezentatoare de la TVR, Sonia Argint Ionescu, însă de acum și el devine un personaj monden, căci fotoreporterii îi vor vâna fiecare mișcare de când s-a cuplat cu Andreea.

ADVERTISEMENT

Tot ce se știe până acum despre Tiberiu Argint este că are o situație financiară ceva mai bună decât George Burcea, fostul soț al cântăreței.

Tiberiu Argint lucrează, potrivit viva.ro, la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane și televizoare, dar și aparate audio.

ADVERTISEMENT

Tiberiu e pasionat de arhitectură și design

Ce lipsește din această poveste este cum s-au cunoscut cei doi, însă cu siguranță Andreea Bălan va povesti cu naturalețe, așa cum ne-a obișnuit, despre noua iluzie din viața ei.

Tiberiu Alexandru Argint (numele complet al bărbatului) a terminat Colegiul Tehnic de Arhitectură „I. N. Socolescu” după care a absolvit Facultatea de Arhitectură.

ADVERTISEMENT

Tiberiu s-a implicat și în alte business-uri care i-au adus bani frumoși. Prima potriveală cu Andreea este vârsta: amândoi au 36 de ani, deci mari diferențe de opinie cauzate de experiențele fiecăruia nu ar trebui să existe.

Fratele Soniei Argint Ionescu s-a născut pe 19 octombrie 1984, iar anul ăsta, ziua lui de naștere ar putea avea loc alături de Andreea și fetițele din relația cu  Burcea, Clara și Ella.

ADVERTISEMENT

În urma despărțirii de George Burcea, Andreea a realizat mai multe vlog-uri și a acordat o serie de interviuri în care a vorbit despre faptul că a încercat de foarte mult ori să repare căsnicia, însă a fost în zadar.

În cele din urmă, cântăreața a fost nevoită să accepte că va fi o mamă singură și nu i-a mai trecut prin cap posibilitatea ca în viața ei să apară vreun alt bărbat.

 

 

ADVERTISEMENT