Life

Cine e vedeta care va prezenta punctajul juriului din România la Eurovision. TVR, surpriză mare

10.05.2021 | 16:05
Cine e vedeta care va prezenta punctajul juriului din Romania la Eurovision TVR surpriza mare
ADVERTISEMENT

Eurovision 2021 se apropie cu pași repezi de marea difuzare, care va avea loc la Rotterdam, Televiziunea Română dezvăluind recent cine este vedeta care va prezenta punctajul juriului din țara noastră. Este vorba de o vedetă extrem de cunoscută. 

Roxen, cântăreață originară din Cluj-Napoca, este cea care va reprezenta România în Olanda. Artista va urca pe scena show-ului în prima semifinală, care va avea loc marți, 18 mai 2021, vedeta realizând deja câteva repetiții pentru marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Cât despre persoana publică care va prezenta punctajul acordat de juriul României la concursul de anul acesta este vorba de fosta gimnastă Cătălina Ponor (33 de ani), care este extrem de încântată pentru că a fost aleasă în această calitate.

Eurovision România, surpriză uriașă. Cine va prezenta punctajul juriului din țară

„Este o mare bucurie să susțin Romania din această postură inedită. Știu foarte bine ce înseamnă să îți reprezinți țara într-o competiție și emoțiile pe care le trăiești în acele momente. Sunt alături de Roxen, alături de România la Eurovision”, a declarat Cătălina Ponor printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Concret, fiecare dintre concurenții de la Eurovision vor primi un punctaj adunat din notele juriului și cele acordate de fani atât în prima semifinală, cât și în a doua care este programată pentru ziua de 20 mai 2021.

Marea finală de la Eurovision urmează să aibă loc pe 22 mai, telespectatorii români putând fii la curent cu toate informațiile pentru că show-ul se va difuza în fiecare seară la TVR 1, TVR Moldova și TVR Internațional, de luni până vineri, de la ora 20:50. Finala începe de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT
Cătălina Ponor va prezenta punctajul juriului din România la Eurovision 2021. Sursa foto: Instagram. Colaj Fanatik

„În Olanda, tehnologia este foarte avansată pentru asta și am vrut întotdeauna să fac ceva cu ea. Ceea ce vedeți cu ochii voștri aici în cameră este unul, dar după aceea, există un alt strat deasupra. 

Cu realitatea augmentată, în curând vom putea crea iluzii suplimentare pe care le puteți vedea doar la tv. Așadar, puteți vedea concursul Eurovision cel mai bine la televizor. 

ADVERTISEMENT

Vom face asta în timpul spectacolelor lui Davina Michelle și Duncan Laurence. Cu toții vom crea lumi separate în Ahoy. Avem libertate deplină acolo. 

Vor exista mai multe momente despre care sper că spectatorul va gândi: oh, wow, arată foarte bine”, a declarat directorul Marnix Kaart, notează eurovision.tvr.ro.

La ediția de anul acesta a concursului participă 39 de țări printre care se numără și România. Țara noastră este reprezentată de Roxen, care a făcut deja primele repetiții pe scena show-ului. Artista va performa alături de cei 5 dansatori și va cânta piesa „Amnesia”.

„Este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei.

Piesa dă voce stărilor și sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă, iar ritmul ei dă curaj și puterea de a merge mai departe, depășind orice obstacol sau frică”, a spus vedeta, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT